Közéleti pályafutását DJ-ként kezdte, és állítólag sokat tett a szakma fejlődéséért is, így Csiszár Jenő rádiós műsorvezető kapta az életműdíjat az Év DJ-je gálán. A rendezvény épp olyan volt, mint a DJ Szövetség dolgai általában, de legalább megtudtuk, hogy Jeszenszky Zsolt még mindig hisz a DJ-k közötti összetartásban. Kikukázott valóvilágosok, megannyi tehetség a galériában.

A Ballantine's nagyszerűen felmérte a magyar közönség igényeit, és a DJ Szövetség zászlaja alatt szervezett egy bulit, amin gyakorlatilag bárki VIP lehetett. A VIP életérzés szerencsére nem tartalmaz különösebb kiváltságokat, így bőven elég, ha nem kell fizetni a szeszért, és meghatározott időközönként elmennek a hátunk mögött a Való világból kikukázott hírességek. Mivel az Év DJ-je választáson mindenki VIP volt, természetesen volt egy szuperVIP is, ide vonulhattak el rajongóik hada elől Náksiék. Az év legjobb DJ-jét természetesen a Jeszenszky Zsolt-féle DJ Szövetség választotta ki, amiről nagy vonalakban elég annyit tudni, hogy jó DJ nem tagja, viszont egyik kiskedvence Hamvai PG, az egyetlen ember, akit még Schobert Norbi sem tudott lefogyasztani, pedig sokáig szolgáltatta tornái alá a zenét.

Szakadás

Jeszenszky a felvezetőben gyorsan megijesztett mindenkit, ugyanis szakadást észlelt a lemezlovas-szakmában. Konkrétumokat nem mondott, de többek gyanúja szerint is arról van szó, hogy pár renitens még mindig nem akar sok pénzt fizetni azért, hogy a Crystal zenekar felvehesse az új lemezét. A szakma legfontosabb díját amúgy Andro kapta, aki a nemrég indult Nobody Moves projektben leginkább azon a vonalon utazik zeneileg, amire néha fiatalkorúak tapossák agyon egymást a West-Balkánban, de szerzett egy életműdíjat az 52 éves rádiós műsorvezető,  Csiszár “Apukámvilága” Jenő is, a közönség pedig Sterbinszkyt szerette idén a legjobban.

Metzker Viki istenként lapoz

Az igazi buli a díjátadás után következett persze, a Compact Disco már majdnem annyi nézőt érdekelt, amennyi a kinti pultnál nyomorgott az ingyen alkoholért. A díjazottak közül végül senki nem tisztelte meg egy jó kis potmétertologatással a közönséget, de hiányérzetünk nem lehetett, hiszen láthattuk például Junior és Metzker Viki fellépését.  A soha nem látottnak kikiáltott duó jól leosztotta a feladatokat, utóbbi ugyanis leginkább a lemeztáskáját lapozgatta. Az eredménye megvolt, hiszen fellelte a House of Pain Jump Aroundját, ami nagyjából akkora kreativitásra vall, mint a Börtön ablakábant gitározni középiskolában.

Jerzyt senki nem hívta

Az események folyamatos követése alatt szerencsére arra is maradt idő, hogy megfigyeljük a szomorúbb sorsú magyar valóságshow-hősöket is. A Való világ negyedik szériájának döntősét, Jerzyt például saját bevallása szerint meg sem hívták, csak egy lányt kísért el, szegény VV Anett pedig lassan tényleg csak akkor tűnik fel, ha a kicsomózott szájú VV Zsófival spanol.

Ahogy elfogytak az ételek, úgy szívódtak fel szép lassan a hírességek, a legtovább valószínűleg Magyarország HP Baxxtere, Kozmix Lala bírta, de ő valami nagyon szakmai dologról beszélgetett, ami miatt nem szakított rá időt, hogy elmondja, ki is a kedvenc DJ-je.