Reeve Cuerrier kizárta magát a saját házából, majd amikor megpróbált bejutni az egyik ablakon, az lecsapódott, és csapdába ejtette a férfit. A negyvenkilenc éves fodrászt pénteken találták meg, arról azonban nem tudni, mióta hevert ott holtan.

Saját ablaka ejtett halálos csapdába egy ontariói férfit – írja a Daily Mail. A negyvenkilenc éves Reeve Cuerrier a rendőrségi jelentések szerint kizárta magát a saját házából, majd amikor az egyik ablakon próbált bejutni, az lecsapódott, és csapdába ejtette a szerencsétlen férfit. Az egyébként fodrászként dolgozó Cuerriert pénteken találták meg, azt viszont nem tudni, hogy mióta hevert holtan az ablakban. A vizsgálat a halál lehetséges okai közül egyértelműen kizárta az idegenkezűséget: a rendőrség szerint Cuerriernek egyszerűen végzetes balszerencséje volt.

A helyi rendőrség szóvivője, Brett Corey elmondása szerint Cuerrier lábbal előre próbált bejutni az ablakon, ami később a felsőtestére csapódva ejtette csapdába a férfit. Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, Cuerrier feje és vállai még mindig kilógtak a második emeleti ablakon. Corey, aki elmondása szerint huszonhat éve dolgozik a körzetben, még sosem látott ennyire bizarr halált.

A negyvenkilenc éves, huszonöt éve fodrászként dolgozó Cuerriert egyébként mindenki jó humorú, barátságos figurának ismerte. Isiah Pattison, Cuerrier élettársa különösen kétségbeesett, hiszen terveik szerint jövő nyáron házasodtak volna össze Floridában. Cuerrier egyébként mindössze két hónapja lakott a gyilkosává vált épületben.