Az iowai Whitley Teslow nagyon éhes lehetett egy átivott este után, ezért betört az egyik étterembe, sütött magának hamburgert, krumplit, és még a kóláról sem feledkezett meg. Videó.

Az Iowában található Cedar Fallsban tanuló egyetemista, Whitley Teslow nagyon jól mulathatott, ezért általa is ismeretlen körülmények között elment a helyi McDonald's-ba enni egyet. Ebben semmi különös nincs, sokan gondoltunk már elengedhetetlenül fontosnak az éjszaka közepén pár sajtburgert, de Teslow zárva találta az éttermet, ami innentől átváltozott számára egy nagy svédasztallá.


A diák betörte az egyik ételkiadásra szolgáló ablakot, bemászott az étterembe, és csinált magának hamburgert és sült krumplit. Mindezt fél óra alatt zavarta le, mert bár állítása szerint soha életében nem dolgozott Mekiben vagy más hasonló étteremben, az évek óta ott dolgozókat megszégyenítő magabiztossággal mozgott az épületben, leszámítva persze az ittasságának betudható tántorgásokat. Dolga végeztével szerzett magának egy kólát is, majd a videó tanúsága alapján kicsit kalandosan, de kimászott a betört ablakon.


“Én nem ilyen ember vagyok. Soha nem volt még gondom a törvénnyel, ezt az estét nagyon nehéz megemésztenem. Remélem ők is megértik, hogy ez egy kölyök ostoba hibája volt. Mások viccesnek látják, de számomra egyáltalán nem az” – mondta a 21 éves egyetemista, aki ezzel a bulival új értelmet adott a részegen elkövetett hülyeség kategóriának.

Teslow semmire sem emlékszik az esetből, egyedül abban biztos, hogy nem autóval ment oda. Nem sokkal később feladta magát a rendőrségen, mikor a helyi hírekben látta viszont páratlan produkcióját. A diák elmondta, nagyon fél tőle, hogy ez az este tönkreteszi az jövőjét, amit egyébként tanulmányai alapján az üzleti életben képzelt el. Bár az ismerősei Facebookon vicces üzeneteket hagynak neki mindenféle ételrendelésekkel, Teslow érthető módon nem szórakozik olyan jól, hiszen akár öt év börtönt is kaphat, a minimum 750 dolláros büntetésről nem is beszélve. Ezek mellett annyira nem is idegeskedik amiatt, hogy nem messze üzemelt egy 24 órás McDonald's is.