Tinsel, a pulyka, és Bramble, az őz annyira elválaszthatatlanok, hogy együtt is alszanak, a pulyka pedig fenyegető vijjogással üldöz el mindenkit, aki meg meri közelíteni Bramble-t. Galériával!

Gyönyörű állatszerelem bontakozott ki egy angol vadasparkban, amelyben a főszerepet egy pulyka és egy őz játssza - írja a Daily Mail. A Tinsel névre hallgató szárnyas egy teherautóról esett le még csibekorában, és meglehetősen ramaty állapotban érkezett a parkba kilenc hónappal ezelőtt. Bramble, az őz 2008-ban, mindössze kéthetesen került a Nuneaton and Warwickshire Wildlife Sanctuarybe, rá kirándulók bukkantak, ahogy magatehetetlenül feküdt egy szántáson.

A két jószág a vadasparkban találkozott először, és azonnal belezúgtak egymásba. Mindketten ugyanabban a karámban élnek, tehát gyakorlatilag a nap huszonnégy órájában együtt lehetnek. Tinsel mindenhova követi Bramble-t, féltékenyen vijjog és csapkod a szárnyaival, ha valaki az őz közelébe merészkedik, sőt, a vadaspark dolgozói szerint lefekvéskor ügyetlen jóéjtpuszikat is csippent Bramble pofájára.

Timsel és Bramble - akik a látogatók beszámolója szerint olykor pont ugyanolyan látványos veszekedéseket is képesek produkálni, mint az igazi szerelmesek - valószínűleg életük végéig a vadaspark lakói lesznek, hiszen szerelmük annyira kedves látvány, hogy senkinek sincs szíve szegény szárnyast feláldozni egy karácsonyi vacsora kedvéért, Bramble pedig már annyira megszelídült, hogy magától nem élne meg a vadonban.