November huszonkilencedikén bűnösnek találták a washingtoni férfit, aki sörétes puskával fejbe lőtt egy nőt, miután az az együttlétük után azzal viccelt, hogy megfertőzte AIDS-szel.

Április 23-án este Lloyd Wilkins a lakásán piálgatott egy nővel. Dugtak is egyet, majd a nő váratlanul közölte Wilkinsszel, hogy most fertőzte meg AIDS-szel. A férfi erre besétált a hálószobába, ahonnan egy sörétes puskával tért vissza. A nő fejéhez tartotta a fegyvert, ami állítása szerint egyszer csak elsült – írja az Examiner.

A férfi ezután hívta a 911-et, és bejelentette, hogy lelőtt valakit, a nő pedig szólt az egyik barátjának, hogy minél előbb vigye kórházba.

Amikor a rendőrség megérkezett, Wilkins véres ruhában, felemelt kézzel kijött a házból, és elmondta a rendőröknek, hogy fejbe lőtt valakit, aki megfertőzte az AIDS vírusával. Azt állította, hogy a fegyver váratlanul sült el.

A nő barátja a rendőrség előtt odaért, és bevitte a kórházba. Az orvosoknak sikerült megmenteniük az életét, de a jobb fülére azóta nem hall. Wilkins a fejlövésért 5-10 évig terjedő börtönbüntetést kaphat, amikor 2012 februárjában elítélik. Az orvosi jelentés szerint a nő tényleg nem volt AIDS-es.