A tizenkét éves diákot a testvérei találták a szobájában, ahol felakasztotta magát. A fiúnak korábban problémái voltak az iskolában, ahol több társa is durva tréfák célpontjává tette őt.

Felakasztotta magát egy tizenkét éves kisfiú az angliai Edlingtonban - írja a Daily Mail. Bradley Wiseman szobájában felakasztott holttestét a testvérei találták meg. A kisfiú még mindig az iskolai egyenruháját viselte. Bradleynek volt néhány problémája az iskolában, de állítólag egyik sem volt olyan súlyú, hogy indokolja az öngyilkosságot.

Az első vizsgálatok szerint a fiúnak az egyik iskolatársával voltak sorozatos konfliktusai, ezen kívül problémái akadtak a matematikával, és a mobiltelefonját is elhagyta a halála napján. Bradleyt utoljára a szomszédjuk, Stephen Parkinson látta utoljára, aki szerint a fiú nem volt túl beszédes kedvében, és kicsit mogorvának is tűnt, de egyáltalán nem látszódott rajta, hogy öngyilkosságra készül.

Bradley édesanyja elmondta: tisztában volt a fia problémáival, fel is ajánlotta neki, hogy bemegy az iskolába, és beszél néhány tanárával, de a fiú leintette azzal, hogy ettől csak rosszabbodna a helyzete. A helyi halottkém, Nichola Mundy ugyanakkor kifejtette: egyelőre nem talált rá bizonyítékot, hogy Bradley néhány csip-csup probléma miatt végzett magával, hiszen a fiú egyébként egy életvidám figura volt, aki kimondottan szeretett iskolába járni. A halottkém szerint az indítékok egyáltalán nem egyértelműek, és különösen aggasztó, hogy egy tizenkét éves kisfiú csak úgy, minden komolyabb ok nélkül képes végezni magával.