A páros a nem létező családi farmjukra keresett munkásokat, eddig egy halott biztos van, de több mint százan jelentkeztek az állásra.

Az 52 éves Richard J. Beasley és a 16 éves Brogan Rafferty különleges módját választották a közös szórakozásnak: embervadászatokat rendeztek. Az interneten hirdettek meg 300 dollárt fizető állásokat, és a jelentkezőknek azt mondták, a farmjukat kell őrizni, illetve meg kell etetni pár tehenet – írja a Gawker. A jelentkezők közül tudatosan azokat választották ki, akik a legalulképzettebbek voltak, és akiknek családjuk sem volt. A rosszul járt férfiakat egyenként vitték egy Nobel County-i szénbányához tartozó területre, ahol lelőtték őket, a maradványaikat pedig elásták.

Az embervadászatra úgy derült fény, hogy az 51 éves Scott Davis szerencsésen meg tudott menekülni. "Időben meghallotta a fegyver kattanását, és amikor hátranézett, félreütötte a csövet, és el tudott szaladni" - mondta a helyi rendőrkapitány. Davis egy három kilométerrel arrébb lévő házban kapott segítséget.

Beasleyt  korábban még nem vádolták gyilkossággal, azonban voltak drogcsempészettel kapcsolatos és prostitúciós ügyei. Eddig egyetlen gyilkosság biztos, de több holttestre is számítanak a hatóságok, mert az álláshirdetésre több mint száz ember jelentkezett.