18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szexiskola nyílt Bécs mellett

2011.12.04. 18:35 Módosítva: 2011.12.04. 22:02
Az iskolában arra tanítják a diákokat, hogy minél jobb szeretők legyenek. A tanrendben vannak szexpózok, kényeztető technikák és anatómiai ismeretek is. 16 év a felvételi határ.

A világ első szexiskolája nyílt meg Bécstől kábé fél órára. A suliban megtanítják a diákoknak, hogy hogyan legyenek jobb szeretők - írja az IOL. Az Austrian International School of Sexbe minden 16 év feletti beirakozhat, egy szemeszter 1400 euróba, azaz kábé 430 ezer forintba kerül.

stockfresh 928561 passionate-couple-in-bed sizeM

"Az emberek egy csomó időt és pénzt áldoznak arra, hogy edzzék az agyukat, az izmaikat, de nem tesznek eleget azért, hogy fejlesszék a szexuális képességeiket" - nyilatkozta az iskola vezetője, a svéd származású Ylva-Maria Thompson. Mint monda, többnyire gyakorlati órák szerepelnek a tanmenetben, de mindenféle elméletekkel is foglalkoznak majd. Ahogy az Oddity Central írja, az első osztály januárban indul, és állítólag teljesen betelt. Az órákat egy 18. századi villában tartják, az oktatás német nyelven folyik majd.

Az iskola tévéreklámját, amiben egy pár szeretkezik, már be is tiltották Ausztriában. "Nagyon ízlésesen csomagolják a dolgot, de tulajdonképpen csak dugást árulnak" - nyilatkozta egy rendkívül élesen látó tiltakozó.

A képzés persze nem olyan hosszú, mint egy rendes iskolai képzés. Az 1400 eurós díjért egy tízhetes, bentlakásos tanfolyamon lehet részt venni. A pénz tartalmazza a szállás és a napi háromszori étkezés díját is. A diákok alapvetően koedukált hálótermekben laknak, de némi pluszpénzért lehet kérni egyéni elhelyezést is. Az árban korlátlan mennyiségű gumióvszer is van. Annyi a hasonlóság még a hagyományos iskolai képzésekkel, hogy itt is meg kell felelni az órák követelményeinek. Minden tantárgyból vizsgázni kell, és csak akkor sikeres a tanfolyam, ha valaki az összes vizsgán átmegy.

Az iskola oldalán arról nem írnak, hogy az első tanfolyam tényleg betelt-e, valamint, hogy mikor indul a következő. Arról viszont igen, hogy ha valakinek esetleg sok az 1400 euró, annak nagyon szívesen segítenek, vannak üzleti partnereik, akiknél lehet hitelt felvenni az oktatásra. A tanulók egyébként egy iPadet is kapnak ajándékba, valószínűleg ezen kapják meg a tananyagot.

Ha így nézzük tulajdonképpen egész olcsó az iskola bő négyszázezer forintért. Egy iPad kb. százezer forint, ahhoz jön még két hónap teljes ellátátás egy kastélyban, szinte ingyen van az oktatás.