Leona Sinclair 10 év börtönbüntetést kapott, amiért leszúrta férjét. Az ok annyi, hogy részeg volt, és mást akart nézni a tévében. Állítólag nagyon hiányzik neki.

Az 50 éves Leonora Sinclair nagyon rajonghat az amerikai ITV Star TV Burp című műsoráért, mivel még a férjét is feláldozta azért, hogy megnézhesse, írja a Sun. Január 15-én 75 éves férjével vesztek össze azon, melyikük nézheti kedvenc csatornáját. Lloyd Sinclair férfias nemet mondott felesége javaslatára mert ő meccset akart nézni, ezen a nő annyira felháborodott, hogy hátba szúrta.

Sinclairt ezek után az sem zavarta, hogy férje elvérzik, és nem hívta ki a mentőket időben. Amikor végre hajlandó volt segítséget szerezni, természetesen hazudott, állítása szerint a férfi egy törött üvegbe esett bele. Egy ideig el is hitték volna, de a mentősöknek bevallotta, hogy előzőleg összevesztek kicsit rajta, mit nézzenek a tévében, ezek után gyorsan megtalálták a gyilkos fegyvert is.

Leonora Sinclair enyhítő körülménynek hozta fel, hogy saját bevallása szerint is tökrészeg volt a korábban elfogyasztott bortól. “Tiszteltem és szerettem a férjemet. Most nagyon hiányzik, és azt kívánom, bárcsak együtt nézhetnénk a tévében valamit” – mondta a hamarosan tíz évre börtönbe kerülő nő.