Konfliktuskezelő tréningen késelt az amerikai férfi

2011.12.15. 12:14
Egy tévéműsoron kapott össze a a konfliktuskezelő tréning két résztvevője: az egyikük kést rántott, és négyszer megszúrta a másikat.

Késeléssel végződött a konfliktuskezelő tréning - írja a Huffington Post. Faribah Maradiga és Luna Oraivej a népszerű tévépszichológus, Dr. Phil műsorán különbözött annyira össze, hogy Maradiga kést rántott, és négyszer megbökte Oraivejt. Az áldozat súlyos sebeket kapott, de életben maradt. A tévéműsor felvételét egy washingtoni konfliktuskezelő tréningen játszotta le a résztvevőknek a tréner.

"Faribah késve érkezett a tréningre, és ahogy belépett, rögtön ócsárolni kezdte a tréner által felvételről levetített Dr. Phil Show epizódot" - mondták a szemtanúk. Amikor Oraivej csak annyit kért Maradigától, hogy adjon a műsornak egy esélyt, az azonnal kést rántott, és négyszer megmártotta a harminchét éves Oraivejben.

kesi450jpg

Faribah Maradigának most emberölési kísérlet miatt kell felelnie a washingtoni bíróságon, ugyanakkor Luna Oravej nemcsak őt, de a tréninget vezető Eric Leberget is beperli, hiszen vallomása szerint amikor Maradiga a késelés után kirohant az osztályteremből, Leberg azonnal utánasietett, anélkül, hogy ellenőrizte volna Oravej állapotát, illetve hívott volna egy mentőt.