Wonder Woman, Storm, She-Hulk és a Macskanő tapogatja saját melleit a mozambiki mellrák-ellenes kampány printjein, így hívják fel a figyelmet a rendszeres önvizsgálatra. A kampány üzenete az, hogy legyen szó akár szuperhősről, akár hétköznapi nőről, a mellrák nem válogat.

Emberfeletti szupererő ide vagy oda, a mellrák nem válogat, még Wonder Woman sem tudja megállítani a betegséget – ez az üzenete a mozambiki figyelemfelhívó kampánynak. A reklámmal azt szeretné elérni az Associação da Luta Contra o Cancer (ALCC) egyesület, hogy minden nő végezzen önvizsgálatot.

Wonder Womanhez csatlakozik még pár női képregényhős, mint Storm, She-Hulk és a Macskanő is. A szuperhősnők a saját melleiket tapizzák, mutatva, hogy minden nő tegye ugyanezt havonta. "Ha a mellrákról beszélünk, nincs külön nő vagy szupernő. Mindenkinek havonta meg kell vizsgálnia magát. Küzdj meg velünk az ellenséggel, ha kétségeid vannak, beszélj az orvossal" – ez a felirat áll a szuperhősnők képei mellett. A kampányt a DDB reklámügynökség készítette a rák ellen küzdő Associação da Luta Contra o Cancer (ALCC) egyesületnek.

Ezeket a képeket egész biztos nem törlik majd a Facebookról, nem úgy, mint azokat, melyeken a betegséget túlélő nők félmeztelenül, testfestésekkel pózoltak. Félmeztelen mellrák-ellenes kampányra nálunk is volt már példa, szeptemberben Tóth Gabi, Dobó Kata, Ebergényi Réka pózolt félmeztelenül, melleket villantva a Marie Claire magazinnak, így hívták fel a figyelmet a mellrákra.