Plasztikai műtétekkel lendített karrierjén az amerikai bankárnő

2011.12.16. 19:59
Egy 55 éves nő legalább egy tucat plasztikai műtétet vállalt az élete során, mert rájött, hogy felturbózott külsejével több lehetőséghez juthat. Rögtön az első műtétje után szinte hírességként kezelték a férfiak, de tudta, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen ő valójában.

Egy Wall Street-i befektetési tanácsadó állítása szerint a plasztikai műtéteknek köszönheti fényes karrierjét. Az 55 éves nő névtelenül nyilatkozott Oprah Winfrey-nek, mert nem akarta, hogy ez legyen az első, amit az emberek látnak, ha az interneten rákeresnek a nevére.

Mennyire számít önnek üzletelésnél a külső?

Miután kilépett egy szexmentes házasságból, a következő barátja megszólta a combját, és azt mondta, kicsik a mellei. Ekkor 24 éves volt. "Azt hittem, hogy soha senki nem fog szeretni, egyáltalán nem vagyok kívánatos" - emlékezett vissza a nő. Ezért először leszívatta a zsírt a combjairól, majd megcsináltatta a melleit. Ezután megműtette az orrát is, kétszer, mert az elsőt elrontották.

"A füleimet hátrébb húzták, megcsináltattam a szemeim körül is, a homlokomat megemelték, feltöltettem az ajkaimat. Aztán egy műtéttel rendbehozattam az ajkaimat a feltöltés után. Ezután megműtettem a hasamat, majd felvarrattam az arcomat. Végül lecsiszoltattam a fogaimat is" - sorolta a nő a plasztikai műtéteit. A feneke szerinte elég jó, úgyhogy azt nem műtette, ezen kívül a kezét és a lábfejeit szereti.

stockfresh 1087286 plastic-surgery-consultation-patient-point-hi

Nem csak a szerelmi életében hoztak robbanást a beavatkozások, hanem a karrierje is egyre jobban felpörgött. "Az, hogy jó testem volt, megadta azt az önbizalmat, ami soha nem volt. A férfiak úgy bántak velem az első műtétem után, mintha hirtelen híres lettem volna. Nyilvánvaló volt, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen vagyok valójában." A legrangosabb aktuális és jövőbeni üzletfeleik cégvezetői keresték meg. "Azzal, hogy tényleg jól végeztem a munkámat, és mellette bombanő is lettem, sokkal több lehetőséget hozott a munkában."

Nőként mit szól ehhez?

Ahogy kissé ellentmondásos módon megjegyezte, a műtétei segítették elfogadni magát. "Nem vagyok olyan sebezhető, mint a műtéteim előtt voltam, és jobban megválasztom, hogy kivel vagyok." A műtéteire befektetésként gondol, és azokat az embereket választja maga köré, akik önmagáért szeretik. A kommentelők viszont őrjöngenek, és csúnya szexizmust kiáltanak. Önök is szavazhatnak.