A magyar származású, amerikai Olga Horvat négy hónapig tartott magánál egy pudlit, ami szerinte az ő és a családja életét is majdnem teljesen tönkretette, mert démon költözött az állatba. Arra tette fel az életét, hogy segítsen a hasonló helyzetbe kerülteknek.

A magyar származású New York-i nő, Olga Horvat azt állítja, démon által megszállt pudlit nevelgetett négy hónapig, írja a Daily Mail. “Nem akart enni, aludni, és a legegyszerűbb parancsokat sem volt képes megtanulni” - mondta Horvat.

Ezt persze mások azzal magyaráznák, hogy a kutya hülye, de a nő szerint gonosz erők szállták meg a Princess névre (nem) hallgató állatot, ezért nem lehetett vele mit kezdeni, és ezért érték családját egyre nagyobb tragédiák. A 7000 dollárjukba fájó poloskafertőzés volt az első, ami után az is szerencse, hogy megtarthatták lakhelyüket.
Nem sokkal később Horvat férje súlyos autóbalesetet szenvedett, majdnem elvesztett életét, aztán egy ritka betegséget is összeszedett, amibe majdnem bele is halt. Mindeközben a harmadikos lányukat ki akarták rúgni az iskolából, mert kesztyűben fogta meg egy muszlim osztálytársa karját - ezt azzal magyarázta az anya, hogy egy hang szólalt meg a lány fejében.

Princess  csak négy hónapot töltött velük, utána leesett a lépcsőn, és meghalt. Nem neheztelnek kedvencükre, hiszik, hogy nem tehetett semmiről, mert egy démon irányította őt, és tette tönkre a család életét. Horvat annyira fontosnak tartja megosztani a világgal az ezzel kapcsolatos tapasztalatait, hogy a Princessel együtt töltött négy hónapjukról könyvet is írt, nagyon ígéretes Paranormal Pooch (paranormális pudli) címmel.

A téma szakértőjévé vált nő nem áll meg itt a démonokkal folytatott harcban, ezért energiapajzsokat kezdett árulni, amik a hazánkban is népszerű Power Balance-hez hasonlóan a test mágneses mezőjét veszik át, ez pedig védelmezi őket a negatív energiáktól, például a démonmegszállástól, állatoknak 189, embereknek 197 dollárért. Amikor páran tudományos alapon kérdőjelezték meg ezek hatékonyságát, Horvat cselesen annyit mondott, hogy még egyik vásárlója sem panaszkodott démontámadás miatt.