Nyolc embert ütött el a Dallas Cowboys stadionjában a szombati középiskolai futballmeccs után elszabadult golfkocsi, köztük az egyik csapat edzőjét, és a komplett tévéstábot, akiknek épp nyilatkozott. Videó!

Nyolc embert tarolt le egy elszabadult golfkocsi a Dallas Cowboys stadionjában szombat délután – írja a FOX Sport. Az elektromos meghajtású kiskocsi, amivel többek közt a sérült játékosokat szokták levinni a pályáról, úgy szórt szét egy komplett tévéstábot, mint egy jól megküldött bowlinggolyó.

A golfkocsi a nem sokkal korábban befejeződött amerikaifutball-mérkőzés után szabadult el. A tévéstáb, amelybe belerohan, az aznap 34-14-es győzelmet aratott Spring Dekaney edzőjével, Willie Amendolával készített interjút. A videón Amendola az a kék inges figura, aki épp a vezetőülésbe zuhan, megpróbálja megállítani az elszabadult járgányt, majd kiesik az ülésből.

A FOX Sports információi szerint a golfkocsit a pálya végén parkolta le egy pályamunkás, aki épp a jelzőbójákat gyűjtötte össze a meccs után. A járgány azonban elszabadult, és a munkás hiába rohant utána, nem tudta utolérni. Az őrjöngő golfautót végül egy másik jelenlévő fékezte meg. Sérülésekről nem érkezett hír.