Sarah Bradbury nyolcszor vetélt el, kilencedjére csodával határos módon adott életet Joseph nevű kisfiának. A gyermeke második születésnapját azonban már nem éri meg: a karácsonyi gyónás alatt összeesett és meghalt.

Nyolcszor elvetélt, és csak kilencedjére volt képes szülni Sarah Bradbury, ám első gyermeke születése után másfél évvel meghalt - írja a Daily Mail. Az angliai Portland lakosa, a harmincéves Bradbury a karácsonyi gyónás közben esett össze múlt kedden, később pedig belső vérzések következtében hunyt el a kórházban.

A beszámolók szerint Sarah a templomban még váltott néhány kedves mondatot a tiszteletessel, majd hozzákezdett a gyónásához, azonban néhány mondat után ájultan csuklott össze.

Bradbury sorsa azért különösen tragikus, mert férjével, Scott-tal tíz éve szerettek volna gyereket, viszont a nő egészségi állapota miatt - a méhnyaka rendellenesen gyenge volt - nyolc alkalommal vetélt el. Sarah végül kilencedik alkalommal, 2010 augusztusában szülte meg egyetlen gyermekét, Joseph-et, és azóta a bébi töltötte ki az életét.

A kis Joseph születése sem volt komplikációmentes: a kisbaba súlya mindössze 640 gram volt, és sokáig nem lehetett tudni, hogy túléli-e a kritikus első néhány hetet. A kisfiú hatszor kapott vérátömlesztést, és többször is műteni kellett a szívén található lyuk miatt.

"Sarah minden vágya az volt, hogy végre gyermekünk születhessen, és a kisfiú érkezése után tökéletes anyaként viselkedett" - mondta Sarah férje, az érthető okokból teljesen összetört Scott Bradbury. "Ezekben a szomorú napokban csak Joseph képes nekem erőt adni" - fűzte hozzá.