Trent Arsenault úgy vonult be a világsajtóba, mint a kedves fiatal férfi, aki rászorulóknak adja a spermáját. A képből eddig csak az maradt ki, hogy az adomány-előállítást videóra veszi, illetve magát fotózgatja meztelenül. Aztán feltölti ide-oda.

Trent Arsenault önkéntes és profi spermadonor, az utóbbi időben tizennégy párnak segített családot alapítani – írja a Gawker. A 37 éves amerikai férfi honlapjáról minden részlet kiderül: származása, vércsoportja, hogy hogyan nézett ki csecsemőként, sosem volt házas, és dobol.

A trentdonor.org csak egy dolgot nem részletez túlzottan: hogy Arsenault videóra rögzíti, amint előállítja az adományt, majd a videót feltölti ide-oda, például az Xtube-ra (ide és ide). De egyébként is szereti mutogatni magát – egy másik honlapján például bárki megtekintheti az egyszemélyes spermabank alaposan dokumentált fehér fecskéjét. A teljesen meztelenkedő oldala – trentnude.com – éppen nem működik, de a Google cache-ből bele lehet nézni.

Aresnault száznál is több videót tett közzé arról, hogyan veri a farkát steril gyűjtőedénybe. Egy nem is annyira szűk körben már celeb: videóit összesen hárommilliószor nézték meg. Egyébként donorszexuálisnak tartja magát.

A Gawkernek adott telefoninterjújában kifejtette, "szexuális energiáim 100 százalékát a spermadonációban élem ki. A videók elkészítése segít fenntartani a szexuális érdeklődésemet... ami nagyon fontos egy kétszázas spermiumszámú férfi esetében, aki havonta három gyerektelen családon akar segíteni."

Arsenault bevallotta, a családokat, akik spermáját igénylik, nem tájékoztatja az online szexuális életéről. Mondjuk nem is titkolja – az Xtube-os linkje egyből a donor-oldalára mutat. "Nem teszek erőfeszítéseket azért, hogy ezt a nőknek, vagy a pároknak hirdessem, mert sokakat nem érdekel." Nem érzi, hogy átverné a megrendelőit, mert azok az ügyfelei, akik tudtak róla, nem ütköztek meg rajta, többen pedig eleve így találták meg.

A magvető nem csak ebben kummant: honlapja szerint az annapolisi haditengerészati akadémiára járt. Ami igaz is, csak fél év után elszökött, majd a Fort Leavenworth-i katonai börtönig stoppolt, ahol bejelentkezett. Mindezt azzal indokolta, hogy a felettesei szívatni kezdték, miután szóvá tette, hogy rosszul bánnak ott a nőkkel. Végül nem lett baja: repülőre ültették, és visszavitték Annapolisba. Rá akarták venni, hogy beszélgessen pszichológusokkal, de nem ment bele, mondván, tökéletesen épelméjű, csak volt egy ilyen furcsa időszaka, ennyi.