Tracey Winnington még 1989-ben késelt meg egy férfit, majd megitta a vérét. Pontosan húsz évet töltött börtönben: most feltételesen szabadlábra helyezték, annak ellenére, hogy néhány éve a börtönben is rátámadt egy őrre.

Szabadlábra helyezik a brisbane-i Tracey Winningtont, a leszbikus vámpírként elhíresült gyilkost – írja a News.com.au. Winnington még 1989-ben, huszonnégy évesen késelt meg egy férfit, majd megitta a vérét.

Az áldozat, a negyvenhét éves Edward Baldock a brisbane-i tanácsnál dolgozott. Winnington három másik társával együtt autójába csalta a férfit, majd egy parkban huszonhét késszúrással megölte.

Winnington 1991 óta, azaz pontosan húsz éve ül börtönben, ahol egészségi állapota tragikusan megromlott: komoly hátproblémákkal küzd, és csak mankók segítségével képes járni. Mindazonáltal pár éve még jóval virgoncabb volt: 2007-ben kénytelenek voltak áthelyezni egy maximális biztonságú részlegbe, mert először egy rabtársát, majd egy őrt is megtámadott. Az eddigi kérelmeit a szabadlábra helyezéssel kapcsolatban vélhetően ezért is utasították el, most viszont néhány héten belül