Egy egérrel és a 13 éves kislánnyal élt együtt négy utah-i férfi, de nem mindenki tudott róluk. Amikor le akarták lőni az egeret, az egyik férfi véletlenül a barátját lőtte le. A kiérkező rendőrök pedig megtalálták a 13 éves kislányt a szekrényben.

A rendőrség még hétfő éjszaka letartóztatta a utah-i Taylorsville-ben élő 34 éves Paul Daniel Kunzlert nemi erőszakért és kiskorú ellen elkövetett fajtalankodásért, azután, hogy egy teljesen valószínűtlen lövöldözés után megtaláltak a férfi szekrényében egy 13 éves kislányt - írja a Daily Mail.

Kunzler három barátjával élt együtt egy házban, illetve egy egérrel. Amikor hétfőn éjjel meglátták az egeret, a házban lakó egyik férfi megpróbálta lelőni egy 9 mm-es fegyverrel. De mellélőtt, a lövedék pedig a falon áthatolva lőtte mellkason az egyik lakótársat.

A kiérkező rendőrök minden lakók kikérdeztek, és amikor Kunzlerhez és a szobája átnézéséhez értek, akkor a szekrényében megtalálták a 13 éves lányt. A lányt a gyermekvédelmisek hallgatták ki, elmondta nekik, hogy szexuális kapcsolatban élt Kunzlerrel, körülbelül négy hónapja.

A rendőrök úgy tudják, hogy a lány a szülei elől menekült el otthonról azért, hogy a férfival élhessen. Azt nem tudni, hogy a lakótársak tudtak-e a viszonyról, vagy arról, hogy a lány velük lakik.

Az biztos, hogy Kunzler szobatársa, Zach Baker, aki az alagsorban lakott Kunzlerrel, semmit sem tudott a dologról. “Sosem láttam még ezt a lányt korábban, és azt sem tudom, mióta van itt. Azt mondják, a szekrénybe zárva tartotta, ami teljesen kiborít. Tudtam, hogy furcsa a srác, de azért ezt nem gondoltam volna” - mondta Baker a KSTU Tv-nek.

Az ügy elég fura, pláne, hogy Baker mondatai sem állnak össze egy egésszé. Azt is mondta a rendőröknek, hogy korábban más gyerekek is voltak már Kunzlernél, és szintén furcsa, hogy a szobatársa nem veszi észre, hogy valaki lakik a szekrényben.

Az egérre lövő 26 éves férfit nem tartóztatták le a rendőrök, a sérült 28 évest, aki éppen a fürdőszobában volt a baleset idején kritikus, de stabil állapotban szállították kórházba. És igen, mindenki vérében találtak alkoholt.