Egy karácsony környékén született, örökbe adott amerikai fiú egy népszerű fórum segítségével próbálta megkeresni a biológiai szüleit. Néhány óra alatt levadászták a fiú hevenyészett információi alapján a biológiai szülőket, kiderült, hogy a srác testvére topless modell lett. Már fel is vették a kapcsolatot egymással. Ilyen egy szép karácsonyi történet.

A Reddit közösségi híroldal segítségével találta meg egy 24 éves denveri férfi a biológiai családját alig néhány óra alatt, pedig korábban hiába kereste őket.

“Nem akarok fizetni a szolgáltatásért, mert úgy érzem, elég erőforráshoz férek hozzá ahhoz, hogy legalább némi információt szerezzek anélkül, hogy nehéz helyzetbe hoznám magam. A katolikus szervezetek azt akarják, hogy 150 dollárt fizessek egy sor nem személyes adatért, ráadásul a legtöbbet már így is tudom. Egy magánnyomozó nagyon sokba kerülne. Ráadásul túl büszke is vagyok ehhez, mert úgy érzem, jogom van megismerni magamat és a történetemet. Nem hiszem, hogy bárkinek joga van felettem rendelkezni a személyes információimmal. Összesen ennyit tudok, ami segíthet annak, aki esetleg segítene nekem. Denverben születtem 1987. december 27-én. Az anyám keresztneve Michelle és 19 éves volt, amikor születtem. Az apámnak “B” volt a beceneve, és 21 éves volt. Azt tudom, hogy “B” családja Tennesseeben élt, és a hadseregnek dolgoztak. Azt nem tudom, hogy Michelle honnan származott, de azt tudom, hogy a húga, akkoriban nagyjából 13 éves lehetett, rehabon volt. Azt is tudom, hogy Michelle Littletonban dolgozott egy Village Innben, itt laktak mindketten “B”-vel. “B” valami kísérleti zenekar tagja is volt, amivel Denver környékén játszottak. Nem tudom, hogy milyen zenét játszottak, vagy hogy milyen hangszeren játszott. A tippem alapján talán valami punk zenekarról lehetett szó, legalábbis a fényképjük alapján” - írta a posztoló Redditen, valamint csatolt egy képet a biológiai szüleiről.

Alig öt órával később egy posztoló, bizonyos Syllabelle jelentkezett, és azt mondta, nagy valószínűséggel megtalálta a fiú családját.

Mellékelt két linket is, amelyek egy örökbefogadási oldalra mutattak, ahol egy Michelle nevű nő kereste az eltűnt fiát, akinek a születési ideje megegyezett a posztoló születési idejével, ráadásul Michelle is Denver környékén lakott.

Syllabelle azt is hozzáfűzte, hogyha valóban a megtalált nő a posztoló anyja, akkor a posztolónak van egy 19 éves testvére, aki Erin Diantha néven topless modell a Model Mayhemnél, és hamarosan a Suicide Girls vetkőzős goth csajainak a csapatát fogja erősíteni.

“Azt hiszem, tényleg megtaláltad őket! Nem jutok szóhoz! Köszönöm, nagyon köszönöm! Mindenkit azonnal értesítek, ha megtudok valamit. A sírással küszködöm. Nem tudom, mit csináljak! Egy ateista angyal vagy Syllabelle” - írta az eredeti posztoló, amikor megnézte a linkeket.

Nem sokkal később egy emailt linkelt be a beszélgetésfolyamba a posztoló, amit az anyja küldött neki. “Ha olyan vagy, mint a húgod, akkor úgy nézegeted most a leveleidet, mint egy őrült! Itt vagyok, és le vagyok nyűgözve! Sohasem gondoltam volna, hogy valaha meg fogsz találni! Annyi érzelem dolgozik most bennem, hogy be kell fejeznem ezt a rövid üzenetet, de azt akartam, hogy tudd, hogy itt vagyok, megkaptam a leveled, és remélem, hogy jól vagy! Holnap jelentkezem! Ígérem! Szükségem van egy pillanatra, hogy kicsit kiszellőztessem a fejem” - írta az anya levelében.

A beszélgetés minden résztvevője teljesen odáig volt, meg vissza, többen azt írták, hogy a posztolóval együtt sírnak. A családot megtaláló Syllabelle pedig figyelmeztetett, hogy nem a megtalálás volt a nehéz feladat, hanem a találkozás lesz az, és ne ragadják el túlságosan az érzelmek a posztolót.

Egyelőre nincs hír arról, hogy a posztoló találkozott-e már a családjával. A modellkedő testvére viszont már törölte magát a Model Mayhem oldaláról, legalábbis a profilja, amin korábban több topless kép is volt, már nem elérhető.

A Gawker próbálta megkeresni a posztolót, de nem akart nekik nyilatkozni, azt mondta, nem akarja, hogy a nevelőszülei előbb értesüljenek a dologról az újságokból, mint tőle. Arra nincs bizonyíték, hogy a történet nem kitaláció-e, mindenesetre a hitelességet támasztja alá, hogy a posztoló legújabb posztjában arról írt, hogy kezdi magát kicsit kellemetlenül érezni a nagy figyelem miatt, és arra kéri a Reddit moderátorait, hogy szedjék ki a posztjaiból a személyes információkat, hogy azután, hogy megtalálta a szüleit, ne legyenek könnyen elérhetőek a személyes adataik.

Végül a beszégletésfolyamból kiszedték a linkek nagy részét.