Egy két méter magas fiút egy ideje már nőként ismernek el, évek óta női ruhákat hord, női hormonokat szed, hogy még nőiesebb legyen, és a Guinness Rekordok könyvét is megkereste, hogy hivatalosan is ő lehessen a világ legmagasabb transzneműje. A teljes nemváltoztató műtétre még gyűjt, mindenesetre mióta a szüleinek egy levélben kiöntötte a szívét, és ők elfogadták lánynak, kellően magabiztos lett, hogy minden lépést megtegyen a nővé váláshoz. Korábban az iskola egyik legmenőbb srácának számított, mindig voltak barátnői.

A két méter magas amerikai kosaras évek óta női ruhákba bújik, női hormonokat szed, ezzel ő lesz a világ legmagasabb transzszexuálisa, bár a teljes nemváltoztató műtét még hátra van. A 25 éves, sportőrült Greg Walter azt mondja, mindig is másnak érezte magát - írja a Daily Mail.

Waltert állítólag lányok tucatjai szerették volna felszedni, de mindig arra törekedett, hogy inkább csak barátok legyenek, beszélgessenek a divatról és más, csajos dolgokról. A húszas éveinek elején a srác már nem bírta tovább, és női ruhákat kezdett el hordani.

Egy idő után orvosi segítségért is folyamodott, hormonokat kezdett szedni, hogy még nőiesebb legyen, végül sikerült megnövelnie a melleit is. Két éve nőként él, Lindseynek is hívatja magát, és mostanra nőként is ismerik el.

Az elszigetelődés

"Én voltam az egyik legnépszerűbb srác az iskolában. Mindig voltak barátnőim, és rengeteg lány üldözött engem. De valahogy nem éreztem ezt jónak" - nyilatkozta Walter. Mint mondta, egyre elszigeteltebbnek érezte magát, és 18 évesen titokban elkezdte kutatni, hogy miért érzi magát másnak.

"Huszonegy évesen úgy tűnt, hogy nem is lehetne már rosszabb. Problémáim voltak, és a piálásba menekültem." Aztán egyik nap, mintha megvilágosodott volna, rájött, hogy mit kell tennie. "Női ruhákat kezdtem hordani, valamivel később pedig hormonokat kezdtem szedni, hogy elnyomjam a tesztoszteront a testemben" - magyarázta Walter.

Az ohióban született Greg Walter - akit azóta Lindseynek hívnak - tehetséges kosaras volt, ösztöndíjat is kapott az egyik michigani egyetemre, de 21 évesen kihullott onnan. Walter egy idő után nagyon magányos lett. A váltást végül az hozta meg, hogy egy levélben kiöntötte a szívét a szüleinek, akik elfogadták a döntését.

A legmagasabb transzszexuális

Lindseyt hivatalosan is nőként ismerik el, bár egy teljes nemváltoztató műtétre még gyűjti a pénzt. Reményei szerint 2012 végére, vagy 2013 elejére ez is összejöhet. Megkereste a Guinnes Rekordok könyvét is abban a reményben, hogy hivatalosan is elismerik a legmagasabb transzszexuálisnak.