Bonnie és Clyde két méltó utódja, Angela Atwood és Logan W. McFarland gyilkolt, kocsit lopott és egy majdnem ötszáz kilométeren, illetve két államon átívelő ámokfutás végén ellenállás nélkül megadta magát a zsaruknak.

A sajtó máris az új Bonnie és Clyde-párosként emlegeti Angela Atwoodot és Logan W. McFarlandot, akiket háromszáz mérföldes, vagyis majdnem ötszáz kilométeres ámokfutás után kapcsoltak le az amerikai Nevada államban. A huszonöt éves nő, és az egy évvel fiatalabb férfi bűnlajstroma majdnem olyan hosszú, mint nagynevű elődeiké: Utah államban kiraboltak és megöltek egy idős házaspárt, több autót is elloptak, valamint napokig hülyét csináltak Utah állam rendőrségéből.

Atwood és McFarland ámokfutása december 29-én kezdődött az Utah állambéli Moroniban, ahol egy autót loptak el. Egy nappal később gyilkolták meg és rabolták ki Leroy és Dorothy Fullwoodot, egy idős Mount Pleasant-i házaspárt. Szilveszter napján, már Nevadában, West Wendoverben egy nő autóját rabolták el, aki túlélte, hogy fejbelőtték, majd egy kegyetlen tempójú autós üldözés után eltűntek a rendőrség szeme elől. Egy újabb autólopás után végül január negyedikén szorították őket sarokba a rendőrök; a párocska ellenállás nélkül megadta magát.

A gengszterpár autóját Elko megye körzeti megbízottja, a marhatenyésztésből élő amatőr pilóta, Demar Dahl fedezte fel, miközben a levegőből figyelte az egyik marhacsordáját. "Teljesen a véletlenen múlt, hogy kiszúrtam őket, ráadásul a magasban a mobiltelefonom sem működött, úgyhogy leszállás után kellett felhívnom a hatóságokat" - mondta Dahl. A hegyek felé tartó McFarlandékat végül a nyolcvanas számú államközi út közelében kapcsolták le a rendőrök.

Ugyan McFarlandnak volt már néhány összeütközése a törvénnyel - állt már bíróság előtt orgazdaságért és kábítószerrel való visszaélésért is - a gyakorlatilag büntetlen előéletű Angela Atwood szülei mélységesen meg voltak rökönyödve, amikor viszontlátták lányukat a híradóban. Mike és Denise Atwood, akik Angela letartózatása után azonnal Nevadába utaztak, váltig állítják, hogy szerintük a lányuk pusztán a túsz szerepét játszotta az esetben, és McFarland kényszerítette arra, hogy vele tartson. Hozzáfűzték, hogy Angela világéletében rendes lány volt, ráadásul semmi köze nem lehet McFarlandhoz, hiszen jegyben járt egy egykori tengerészgyalogossal.