Három embert késelt halálra az a titokzatos kaliforniai sorozatgyilkos, aki minden jel szerint a hajléktalanokra specializálta magát. A helyi csöveseket figyelmeztették, hogy lehetőleg mozogjanak csoportokban és ne töltsék az éjszakát elhagyatott helyen.

Sorozatgyilkos vadászik a hajléktalanokra Kalifornia déli részén - írja a Daily Mail. Az Orange megyében tevékenykedő, késsel dolgozó bűnöző három csövest is meggyilkolt az elmúlt hetekben: általában azokat választja áldozatul, akik egyedül, elhagyatott helyen töltik az éjszakát, ugyanakkor egyiküket vélhetően fényes nappal szurkálta halálra.

Az egyik térfigyelő kamera felvételén látszik is a lehetséges gyilkos: egy sötét kapucnis pulcsiba öltözött férfi ácsorog pontosan azon a helyen, ahol néhány órával később megtalálták az egyik áldozat holttestét. A helyszín közelében egy fekete Toyota Corolla is parkolt, amely a rendőrség szerint akár a gyilkos tulajdona is lehet.

A helyi hajléktalanokat figyelmezteték, hogy lehetőleg maradjanak együtt, és senki ne mászkáljon egyedül, az éjszakákat pedig, amennyire lehetséges, töltsék menhelyen. Ugyan a három késeléses gyilkosság áldozataiban semmi közös nincs azon kívül, hogy mindegyikük hajléktalan, a rendőrség mégis feltételezi, hogy egyetlen ember az elkövető. Az ügyben az FBI is nyomoz.