Hiába vették le a hirdetést, és kértek érte bocsánatot, a La Radoute francia ruhaforgalmazó pucér pasis reklámjából online közönségsiker lett: a nudista fürdőző bárhol és bármikor feltűnhet.

Ezentúl senki sincs biztonságban: bárki mögött, bárhol felbukkanhat a francia La Redoute egyik gyerekruha hirdetésében (íme a kérdéses reklám) feltűnt, közfelhördülést kiváltott pucér férfi. A reklámban strandoló gyerekek mögé került nudista fürdőzőt a cég természetesen már levette honlapjáról, az AFP közlése szerint pedig a világon mindenkitől bocsánatot kértek az ügyben.

"A La Redoute elnézést kér az oldalon publikált fotóért, és törölte azt. Tisztában vagyunk, hogy sérthette egyet internetezők érzékenységét. Márkakommunikációnkat fejleszteni fogjuk annak érdekében, hogy ilyen ne történhessen a jövőben" - írták a Facebookon, szóvivőjük pedig kifejtette, belső vizsgálat indult, hogy kiderítség, kinek a hibájából tűnt fel a meztelen strandoló.

Aki egyébként eltűnni sem nagyon akar:  természetesen róla is indítottak egy mikroblogot (csakúgy, mint fán lakó gótokról, a mindenhová kiküldött Vígh Andrásról), amelynek lényege, hogy a pucér férfi mindenhol ott van. Igen, akár ön mögött is. Találkozott már Nicolas Sarkozyvel, járt a Holdon, harcolt Darth Vaderrel, és a fejét is lecserélték már Dominique Strauss-Kahn-éra.