Mint megannyi odaadó házaspár, Barry és Anne Watson szerette volna megújítani a házasságát. Csakhogy időközben kiderült, hogy a férfi másnak érzi magát, és minden álma, hogy nővé válhasson. Anne Watson nehezen fogadta el a döntést, de végül megismételték a ceremóniát, ezúttal viszont már Jayne állt mellette, akit egykor még Barry Watsonnak hívtak.

Amikor Anne Watson megtudta, hogy a férje szeretne egy nemváltoztató műtét, először kiborult. A házaspár kapcsolata egy ideje már nem volt zökkenőmentes, mert a nő meg volt róla győződve, hogy a férje megcsalja.

Aztán 2008-ban Barry Watson kénytelen volt mindent bevallani a feleségének, amikor kérdőre vonta - írja a Sunday Mirror.

Érzések és szőrök

Anne Watson nehezen fogadta el, hogy a férje nővé szeretne válni. Amikor először látta női ruhában, ollóval szétvagdalta azt. Az érzései viszont állítólag nem változtak.

A felesége támogatásával végül Barry Watson úgy döntött, hogy belevág egy hormonkezelésbe, hogy puhább legyen a bőre, és hogy kevésbé legyen szőrös.

Mielőtt tavaly megújították volna a házasságukat, együtt vásárolgattak,
hogy a ruhájuk ne üsse egymást. "Az emberek azt gondolják, hogy bolond vagyok, de nekem csak az számít, hogy Anne szeret engem" - mondta a néhai Barry Watson, aki Jayne névet kezdett új életet.

Elkeseredetten próbált megfelelni

Jayne Watson a Sunday Mirrornak nyilatkozva elmondta, hogy fiatal srácként hamar rájött, hogy különbözik a többi sráctól, és hogy szereti hordani az anyja ruháit. "A saját ruháimat hordani olyan volt, mintha börtönbe kerültem volna. Normálisabbnak tűnt urgóiskolázni is a lányokkal, mint focizni a fiúkkal."

Amikor Barry Watson idősebb lett, női ruhákat vásárolt, és olyan környékre kocsizott, ahol senki nem ismerte őt. Ott aztán átöltözött, és tűsarkúban járkált az utcákon.

A férfi elkeseredetten próbált megfelelni, úgyhogy elkezdett lányokkal randizni. Végül 1995-ben találkozott későbbi feleségével, aki éppen egy zavaros váláson ment keresztül.

A pár 2002-ben házasodott össze, bár a férfinek folyamatosan küzdenie kellett önmagával. "Amikor Anne elhagyta a házat, én női ruhákba bújtam, és az internetes fórumokon nőként pózoltam." Végül 2008-ig tudta húzni dolgot.

Tökéletesen elfogadta magát

"Azzal, hogy Jayne is végre tökéletesen elfogadta magát olyannak, amilyen, a második házasságunk még különlegesebb volt" - nyilatkozta Anne Watson lelkesen.