Egy amerikai tengerész még 2007-ben ütközött munkába menet motorján egy busszal. A férfinek eltört a medencéje, súlyosan megsérült a nemi szerve. Évekkel később végül 7,5 millió dollár kártérítést kapott, mert a rekonstrukciós eljárások során az eredetinél négy centivel rövidebb nemi szervet tudtak csak neki csinálni.

Matthew Wall még 2007-ben tartott a munkahelyére a San Diego-i tengeralattjáró-bázisra, amikor súlyos baleset érte - írja a Daily Mail. A férfi motorral ment a haditengerészet központjába, amikor kikanyarodott elé egy közeli autószalonból egy kisbusz. Teljesen reménytelen volt megállni.

A férfi becsapódott a kisbuszba, átrepült a motorján, széttört a medencecsontja, és a nemi szerve is súlyosan megsérült. Wallon rekonstrukciós műtéteket kellett végrehajtani, és az lett a dolog vége, hogy a pénisze négy centivel rövidebb, mint a baleset előtt, és nem tudni, hogy lehet-e gyereke. “Hatással lesz az önértékelésére, és a párkapcsolataira” - mondta Nicholas Rowley, a férfi ügyvédje.


Nagyobb térképre váltás

ATörött csípője miatt pedig fel kellett hagynia a munkájával a tengerészetnél. Az El Cajon-i bíróság Kaliforniában ezért 7,5 millió dolláros, kb. 1,8 milliárd forintos kártérítést ítélt meg a 27 éves férfinek, hogy fizetni tudja a kórházi számlákat, és hogy a munkája elvesztése miatti pénzkiesést és a fájdalmat is feledtetni tudja.

A balesetet egy lejárt jogosítvánnyal rendelkező munkás okozta, akinek képesítése sem volt arra, hogy kisbuszokat vezessen. A balesetet okozó kisbusz az autószaloné volt, ezzel szállították az érdeklődőket. A cég azt mondja, fellebbezni fognak az ítélet ellen.