Egy texasi lelkész 24 órát töltött feleségével a temploma tetejére rakott ágyban, hogy így buzdítsa a házasságban élő hívőket arra, hogy minden nap szeretkezzenek. A lelkész szerint a napi aktus Istennek tetsző cselekedet, és a jól működő keresztény házasság alapja.

“Miért ne beszélhetnénk az egyhéz szempontjából valamiről, amit Isten nem tiltott? Amikor megvan a kölcsönösen kielégítő szexuális kapcsolat öröme és szabadsága, akkor, ha Isten szempontjából nézem a dolgot, akkor jönnek a fények, és megtudod, hogy mi a sorsod férjként és feleségként” - mondta az egyhetes szexet hirdető texasi lelkész, Ed Young texasi a CNN-nek.

A lelkipásztor azt hirdeti a híveinek, hogy a jó keresztény házasélet alapja a kielégítő szexuális élet, amit azzal próbál mindenkiben tudatosítani, hogy arra kérte a híveket, hogy egy héten keresztül minden nap legyenek egymáséi a házastársak.

“Kirúgtuk az ágyat a templomból. És kirúgtuk Istent az ágyból. Vigyük vissza az ágyat a templomba, és Istent az ágyunkba” – ilyen dolgokat prédikál Young.

Ezt pedig azzal nyomatékosította Young, hogy a feleségével 24 órára felköltözött egy ágyban a templom tetejére, hogy John Lennon és Yoko Ono ágy és béke tüntetéseit utánozza.

Az eredmény meg is lett, sokan érdeklődtek, Facebookon és Twitteren osztotta az igét a lelkész, és John Lennonhoz hasonlóan neki sem kellett botrányt keltenie azzal, hogy aktusba kezd az ágyban, megvolt a kellő számú érdeklődő anélkül is.

Sexperiment Ping Pong Promo from Fellowship Church on Vimeo.

A lelkész és a felesége a tanításait könyvbe is foglalta, így a templomos akció nemcsak a lelki üdvnek szólt, de nyilván a könyv népszerűsítésének is. A szexalapú vallásgyakorlás biztos nagyon népszerű lesz, a négygyerekes pár gyerekei pedig örülnek, hogy szüleik szexuális élete olyan jól működik, hogy könyvet is írnak róla.

“Elég kúl, aha. Megnyugtató tudni, hogy mindannyian jól vannak, és a házasságuk egyfajta modellként szolgál” – mondta az egyik gyerek az LA Timesnak.