A modellként és divatbloggerként ismert, huszonhárom éves Lauren Scruggs december elején vesztette el bal kezét és egyik szemét, miután véletlenül nekisétált egy repülőgép forgó propellerének. Alig több, mint egy hónap elteltével már újra írja a blogját.

A modellként is dolgozó divatblogger, Lauren Scruggs ismét aktív, miután egy repülőgép légcsavarjának nekisétálva elvesztette bal kezét és bal szemét - írja a Daily Mail. A huszonhárom éves lányt még december harmadikán érte a baleset a texasi Aero County repülőtéren, amikor elsétált egy repülőgép járó motorja előtt, és véletlenül belegyalogolt a pörgő légcsavarba.

A szemtanúk szerint a lány épp fel akart szállni arra a kétmotoros kisrepülőre, amellyel a karácsonyi kivilágítást szerette volna néhány társával együtt megcsodálni a magasból. Holott Laurent figyelmeztették, hogy biztonsági okok miatt a gépet hátulról kerülje meg, ő az orra felől akart az ajtóhoz menni, és az épp beinduló bal oldali motor propellere súlyos sérüléseket okozott neki.

Laurent azonnal kórházba szállították, ám bal kezét már nem tudták megmenteni, és néhány nappal később a bal szemét is el kellett távolítaniuk az orvosoknak egy igen fájdalmas műtét során. A lány ennek ellenére nem vesztette el életkedvét, és rohamosan javult az állapota. Pontosan egy hónappal a balesete után már édesanyjával ebédelt annak a dallasi kórháznak a közelében, ahol ápolták, kedden pedig már el is bocsátották onnan.

LoLo magazin, ahol a kommunikáció szakon végzett Lauren a blogját vezette, több mint tízezer dollárt gyűjtött össze a hazatérése után is rehabilitációra szoruló lánynak, akinek az első dolga volt nyilvánosan is köszönetet mondani azoknak, akik gondoltak rá a nehéz napokban. "Nehezen tudnám mindannyiótoknak egyenként megköszönni azt a sok szeretetet, amit kaptam tőletek az elmúlt időszakban. Köszönhetően nektek, a történtek ellenére is boldogabb vagyok, mint valaha" – írta olvasóinak.