A bizarr folyót egy repülőgépmodellező vette észre, aki a gépére szerelt kamera felvételeit végignézve szúrta ki a lassan hömpölygő vérfolyamot. A vér egy közeli húsfeldolgozó üzemből szivárog.

Vérfolyót fedeztek fel Texasban - írja a Jalopnik. A bizarr folyamot egy repülőgépmodellező szúrta ki, aki a gépe kamerájával készült felvételeket nézegetve vette észre a vérvörösen hömpölygő folyamot. "Először el sem hittem, hogy amit látok, az gyakorlatilag egy vérpatak, de tüzetesebb vizsgálat kiderítette, hogy muszáj hinnem a szememnek" – mondta a férfi.

Investigation: Pig’s Blood Flowing into Trinity River: MyFoxDFW.com

A vizsgálat során kiderült, hogy a vér az egyik közeli húsfeldolgozó üzemből szivárog, és az festi vörösre az épületektől nem messze kanyargó, Trinity folyóba ömlő Cedar patakot. A texasi és a szövetségi hatóságok azonnal vizsgálatot indítottak az üzem ellen. Az ellenőrzést végzők arról számoltak be, hogy a 99 éves múltra visszatekintő üzemben egy földalatti csövet találtak, mely egyenesen a patakba vezette a hulladékot. A hatóságok mintát vettek a cső tartalmából, a vizsgálat pedig igazolta, hogy sertésvér is volt a patakba engedett anyagban.