A brit Crystal Warren tizenöt évesen vesztette el a szüzességét, tizenhét éves korára már körülbelül negyven pasival feküdt le. Húszas éveire tehető, hogy függősége kialakult. A negyvenkét éves nő egy rossz napon csak hét különböző férfivel fekszik lel, van, hogy egyszerre többel is csinálja.

"Az emberek általában nem társítják a szexfüggőséget a nőkkel" –  nyilatkozta Crystal Warren a Daily Mirrornak. "Mi vagyunk azok, akik kifogásokat keresnek, ha lekapcsolják a villanyt. De én más vagyok. Egész nap a szexre gondolok." Crystal Warren, a 42 éves brit nő kiskereskedő Brightonban, szexfüggősége feltehetően gyerekkori trauma miatt alakult ki. Warren ötéves volt, amikor szülei elváltak, ez okozhatott benne fájdalmas törést.

17 éves korára már negyven pasival feküdt le

Egy átlagos hétvégi nap nála úgy néz ki, hogy már napközben portyára indul, kávézókban, kocsmákban keres férfiakat, alkalmi szexre. A kiszemelt férfiakat hazaviszi egy menetre. Egy rossz napon pusztán csak hét különböző pasival fekszik le 24 órán belül, néha többel is egyszerre. A szexfüggő brit nő bevallotta, van, hogy nehéz koordinálni ekkora számban a partnereket, pláne azzal is számolva, hogy akad férfi, aki reggelig marad. Ő azonban már egy másikkal tölti az ebédidőt, mással a délutáni teázást, megint mással a vacsoraidőt.

Miss Warren 15 éves korában vesztette el a szüzességét, és azonnal a szex rabjává vált. Mire 17 éves lett, már 40 pasival feküdt le, annyira rászokott a szexre. "Nem tudom, talán 40 vagy több férfivel lehettem, akárcsak a legtöbben abban az életkorban. Csak azt tudtam, hogy jól éreztem magam szex közben" – mondta Crystal Warren. Állítása szerint ez akkor nem tűnt olyan nagy számnak, mert szinte minden lány ugyanezt csinálta Somersetben, ahol ő is felnőtt. Húszas éveit a mindent elsöprő vágy uralta, egyre több hódítása akadt, természetesen szexuális étvágya fokozódott. Visszatekintve a múltjára, szerinte őt akkoriban ragadta el végleg a függősége. A biztonságos szexre mindig ügyelt, nincs gyereke, és semmilyen nemi betegsége sincs. Függősége pozitív oldala, hogy Crystal Warrennek állítólag fogalma sincs arról, mi az a frusztráltság.

A szex az egyetlen, ami boldoggá teszi

"Csak a szexéhséget érzem. Ebédidőben portyázni megyek, ha nem jön össze semmi, egész délután eredménytelen a munkám. Ha kimarad pár nap, akkor reménytelenül rosszkedvű leszek, depressziós, és az energiaszintem nagyon alacsony lesz" – mondta a nő, és hozzátette, az emberek ribancnak gondolják. Amikor 35 éves  lett, a barátai mind megállapodtak, ő pedig azóta társkereső oldalon próbálja kielégíteni függőségét, fiatalabb pasikkal. 40 éves korára a barátai elfordultak tőle. Ma már olyan spéci társkereső oldal tagja, ahol szexuális étvágyának megfelelően is találhat magának pasikat.

"Tudom, hogy függő vagyok, de nem tudok szakmai segítséget kérni. A szex az egyetlen dolog, ami boldoggá tesz, és amitől jól érzem magam. Azt hiszem, ha majd a pasik nemet mondanak nekem, akkor fogom abbahagyni. Tudom, hogy sokan azt hiszik, szörnyű ember vagyok, de higgyék el, nem vagyok büszke magamra."