A 42 éves brit nő, Crystal Warren fiúnak született, 2002-ben operáltatta át magát teljesen nővé. Partnerei többsége nem tudta ezt róla, azt állítja, ő sose titkolta előlük, de nem is mondta meg. Számos partnere volt 17 éves korától folyamatosan, a transznemű nő ugyanis szexfüggő.

Crystal Warren pár napja azzal került a címlapokra, hogy nő létére szexfüggő, és körülbelül 1000 férfivel volt dolga. Most kiderült, Crystal Warren valójában férfiként látta meg a napvilágot.

"Én is csak egy nő vagyok"

"Sosem kérdezték. Kicsit félek, hogy lesz pár ideges férfi, amikor ezt olvassák, de el kell mondanom az igazat" – nyilatkozta a férfiből lett fehérmájú nő az ITV's This Morning című műsorban, a műsorvezetők a The Sun cikke szerint szótlanul, dermedten hallgatták. "Sokan azt hiszik, hazudtam azoknak, akikkel voltam. De én ezt nem érzem, én nő vagyok, a múltamat magam mögött hagytam. Nem akarom, hogy bármelyik férfi is kételkedjen a saját szexualitásában. Nem tudták, hogy olyasvalakivel fekszenek le, mint amilyen én vagyok. Én is csak egy nő vagyok, aki élvezni akarja az életét, évekkel azután, hogy végre a megfelelő testben él." Hozzátette, azt akarta, hogy a The Sun fotósorozatán is egy szexi nő látszik, nem pedig egy transznemű.

Crystal Warren már nagyon korán azt érezte, hogy férfi testbe született nő. Titokban próbálgatta édesanyja ruháit, transzvesztitaként randizgatott jó ideig. 2002-ben nővé operáltatta magát, hormonokkal tömte magát, lézeres szőrtelenítéssel megszabadult felesleges szőrszálaitól, és 38B-s mellméretet is kapott. A műtét után új anyakönyvi kivonatot is kapott, végleg nemet és nevet is váltott. Azt is elmondta, voltak olyan pasik, akiknek elmondta az igazat, hogy nem próbált eljreteni semmi.

Főleg házas, vagy kapcsolatban élő férfiakkal akadt dolga

Akkoriban még nem volt 'teljes értékű nő', bár szó szerint nem mondta ki, feltehetően análisan közösült partnereivel. Főleg házas vagy komoly kapcsolatban élő férfiak ragadták meg a kínálkozó alkalmat, de börtönökbe is bejárt kielégíteni a rabokat. Az is előfordult többször is, hogy a brightoni golfklub öltözőjében szexelt a vendégekkel. Műtéte után 3 hónappal pedig már swinger klubban élvezkedett.

Arról is beszélt, hogy édesanyja már kiskorában tudta, gyereke rossz testbe született. "Egy napon, amikor 14 éves voltam a medencénél voltam az anyámmal, nagyon depressziós voltam. Akkor azt mondta, ne aggódj, tudom mi történik veled. Nem vagy meleg, csak rossz testbe születtél" – emlékezett vissza Crystal Warren. A depresszió, állandó levertség és az öngyilkosság gondolata nem ritka azoknál a tinédzsereknél, akik úgy érzik, nem jó testbe születtek.

Warren korábbi interjújában elhallgatta transzneműségét, akkor újdonságnak számított, hogy nőként szexfüggő.