A harmincegy éves, háromgyermekes biztonsági őr hetente kétszer hívatta egyik fiatalkorú áldozatát az irodájába, akivel egy évig tartott a viszonya. Ez a lány készpénzzel is ellátta a férfit.

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a harmincegy éves biztonsági őrt, aki több diáklányt is elcsábított egy tacomai középiskolában – írja a Daily Mail. A háromgyermekes Donte Lipscombot fiatalkorúak sérelmére elkövetett szexuális visszaéléssel vádolják.

Az egyik lány állítása szerint pontosan egy évig, 2010 júniusától 2011 júniusáig tartott a viszonyuk, és ezalatt Lipscomb hetente kétszer hívatta be az irodájába, hogy ott szexre kényszerítse. Ez a lány, aki vallomása szerint egy év alatt háromszáz dollár körüli összeggel is ellátta a férfit, hívta fel a nyomozók figyelmét Lipscomb másik áldozatára, akivel a biztonsági őr állítása szerint csak egyszer feküdt le.

Lipscomb, aki egyébként ártatlannak vallotta magát a bírósági meghallgatáson, előzetes letartóztatásban van, és ötvenezer dollár óvadék ellenében szabadulhat. A Tacoma Stadium High School vezetősége fizetett szabadságra küldte a biztonsági őrt, mert álláspontjuk szerint mindaddig alkalmazottjuk mellett állnak, ameddig bűnössége be nem bizonyosodik.