A harminchat éves Suni Faith Andersen személyi edzőként dolgozott egy montanai kisvárosban. Az akkor tizennégy éves áldozatával majdnem egy évig volt viszonya: büntetésül tizenöt évet is ülhet.

Tizenöt éves börtönbüntetést is kaphat Suni Faith Andersen, aki majdnem egy évig tartott fent viszonyt egy akkor tizennégy éves fiúval – írja a Thespectrum.com. A fiú, akinek nevét elhallgatják a források, a személyi edzőként dolgozó Andersen kuncsaftja volt, kapcsolatuk pedig 2008-ban kezdődött. A vizsgálatok kiderítették, hogy az edzőnő teljes mértékben kihasználta a fiút, és gyakorilatilag annak akarata ellenére tartotta fenn vele a kapcsolatot.

A most már tizenhat éves fiú valllomása szerint a környezetében a szülein kívül mindenki tudott a viszonyról. Az iskolájában néhány lány csak azért akart vele randizni, mert "tapasztalt", a fiúk közt pedig az a hír járta, hogy mindent tud a szexről, és általában hozzá fordult mindenki a kérdéseivel.

Az ügy tárgyalása során az is kiderült, hogy az Utah-ból származó Andersen valószínűleg korábbi lakhelyein is folytatott hasonló viszonyokat, és ezeket a kapcsolatokat felgöngyölítve újabb büntetésre is számíthat az ítélethirdetés után elájuló egykori edzőnő, akinek egyébként szabadulása után haláláig nyilvántartott szexuális bűnözőként kell leélnie az életét.