Az amerikai foci nemcsak arról szól, hogy irgalmatlan méretű emberek kipasszírozzák egymás lelkét, miközben néhány másik egy tojás alakú labdát kerget, hanem van neki női verziója, amit ráadásul egy szál bikiniben játszanak. Döbbenetes villantásokért kattintson!

A közhiedelemmel ellentétben az amerikai foci nemcsak arról szól, hogy mondjuk a New England Patriots ijesztő méretű defensive endje, Vince Wilfork habzó szájjal, őrjöngve indít egyszemélyes rohamot a New York Giants támadófala ellen, miközben néhány másik, nem sokkal kisebb ember egy tojás alakú labdát kerget, cipel, vagy épp hajigál. A Lingerie Bowlt épp azért találták ki, hogy az amerikai foci nézésében megfáradt férfiszem felüdülhessen egy kicsit, miközben tulajdonosa kinyitja a következő sörét.

A Lingerie Bowlt ugyanis az amerikai futballhoz hasonló játék, csak épp hegyomlásnyi férfiemberek helyett vérszomjas nőstények játsszák, ráadásul fehérneműben, némi védőfelszerelés – sisak, térd- és könyökvédő, illetve vállprotektor – segítségével. Az első Lingerie Bowlt a 2004-es Super Bowl szünetében rendezték meg, és akkora siker lett a sörlóbáló, csöcsbarát focidrukkerek között, hogy 2006-ban már komplett bajnokságot és saját ligát kaptak a csajok: ez lett a LFL, vagyis a Lingerie Football League.

A Lingerie Football League ma már tizenkét csapatot tartalmaz, és a fenti videó tanúsága szerint a játékosok női mivoltuk ellenére sem kímélik sem magukat, sem egymást. A szabályrendszer kicsit más, mint az amerikai futballnál: feleakkora pályán játsszák, és egy-egy csapatban mindössze hét játékos szerepel. Az idei Lingerie Bowlt már lejátszották február ötödikén, a Super Bowl felvezetéseként, de mivel a Sport TV csütörtökönként felvételről közvetíti a szezont, ezért a végeredményt nem lőnénk le, hiszen az alábbi galéria láttán úgyis minden egészséges férfiember habzó szájjal fog előfizetni a csatornára, ha még eddig nem tette meg.