Előkerült JFK újabb állítólagos szeretője

2012.02.09. 18:23
Mimi Alford, az egykori Fehér Ház-gyakornok, új könyvében rántja le a leplet az egykori elnökkel folytatott viszonyáról. Emlékei szerint Kennedy, aki sose csókolta meg őt, elvette a szüzességét, és az akkor tizenkilenc éves lány az ágyban is elnök úrnak szólította JFK-t.

A most hatvankilenc éves Mimi Aford állítja, hogy a meggyilkolt egykori amerikai elnök, John Fitzgerald Kennedy szeretője volt, sőt, most megjelent könyvében viszonyuk legpikánsabb részleteibe is belemegy – írja a Daily Mail. Aford szerint JFK soha nem csókolta meg őt, ugyanakkor kényszerítette, hogy kábítószert fogyasszon, valamint rávette arra, hogy egy barátjával szeretkezzen, miközben ő nézi. Alford a vallomása szerint 1962 nyarán kezdett el dolgozni a Fehér Házban mint gyakornok, és így került kapcsolatba az elnökkel, aki hamar felfigyelt a csinos új alkalmazottjára.

Az igazságot természetesen csak maga Kennedy tudná megerősíteni, vagy cáfolni, ha történetesen nem lőtték volna le Dallasban, 1963 november 22-én. Mindenesetre az azóta nyugdíjas nagymamaként élő Aford igazán súlyos dolgokat mesél Amerika szinte vallásos tisztelettel övezett egykori elnökéről. Elmondja például, hogy Kennedyvel vesztette el a szüzességét, mégpedig úgy, hogy egy alkalommal Jackie Kennedy, az akkori First Lady szobájában egyszerűen vetkőztetni kezdte; beszél arról, hogy az elnök egy partin, mégpedig Bing Crosby farmján kábítószer fogyasztására kényszerítette, mire sírva rohant ki a szobából, valamint arról is, hogy Kennedy egyszer arra is rávette, hogy lefeküdjön az elnök közeli barátjával, Dave Powersszel, JFK pedig végignézte az aktust.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

A nő azt is megmagyarázza a könyvben, hogy a csak a saját története által alátámasztott viszonyt miért folytatta, ha ennyire kellemetlen volt számára, mint amennyire az írása sugallja. "Elbűvölt, hogy a világ leghatalmasabb és legismertebb emberével vagyok ilyen viszonyban: egy idő után már képtelen voltam ellenállni neki" – vallott Alford, aki szerint Kennedy egy igazi csábító volt, aki kreatív és fantáziadús a szexben. Az asszony utoljára meggyilkolása előtt egy héttel találkozott az elnökkel Manhattanben: az akkor már menyasszony Alford, aki eljegyzése ellenére is folytatta a viszonyt Kennedyvel, ekkor közölte az elnökkel, hogy házasodni készül. A könyv szerint JFK erre csak egy vállrándítással reagált, és csak annyit mondott: "nem érdekel, hívlak, ha visszajöttem Texasból".