A vonatkozó epizódot, amelyben a lányok a szamárból lefejtett spermát, illetve vizeletet is isznak, ugyan bojkottálta az NBC, a bevállalós ikerpár előtt így is nyitva áll az út, hogy karriert csináljanak.

Erotikus webkamerás munkát ajánlottak Brynne és Claire Ordosiónak, annak az ikerpárnak, akik a Fear Factor letiltott epizódjában többek közt szamárspermát és vizeletet fogyasztottak – tudta meg a TMZ. A bevállalós lányokat a MyGirlFund.com kereste meg azzal a magas blabla-faktorú levéllel, amelyben egy ötvenezer dolláros ajánlatot lengettek be az ikerpárnak, mindezt úgy, hogy a konkrét munkáról egy árva szót sem szóltak.

Arról egyelőre senkinek nincs információja, hogy az Ordosio-ikrek mit válaszoltak az ajánlatra. A MyGirlFund erotikus tartalmán jóízűen élcelődő Gawker hírportált viszont egy szintén magas bullshit-tartalmú nyílt levélben kereste meg a MyGirlFund egyik munkatársa, James Lynch, aki felháborodva közölte, hogy márpedig az oldal egyáltalán nem a pornóra épít, hanem elit modellek közössége, akik tehetségükkel és egyéniségükkel képesek nagyon sok pénzt keresni, és erre ők mennyire büszkék. Biztos.

Az Ordosio-ikrek egyébként a Fear Factor, vagyis A rettegés foka című sorozatban ittak szamárspermát és szamárvizeletet, hogy továbbjussanak a vetélkedőn. A TMZ információi szerint sorsolással döntötték el, hogy melyikük issza a spermát és melyikük a pisit. Előbbit Claire nyerte meg, aki később elmondta, hogy a szamársperma sokkal sűrűbb, és jóval keserűbb, mint az emberi ondó, ráadásul rettenetesen büdös, és többször elhányta magát, amíg az egészet megitta.