Gaál Noémi okozott már néhány agyi rövidzárlatot, de vannak nála sokkal merészebb és szexibb időjósok. Igaz, egy részük más műfajban tevékeny.

Amióta a héten szóvá tettük, hogy Gaál Noémi valószínűleg nem vett fel melltartót, úgy öltözik (vagy öltöztetik), mint egy zárdában nevelkedett szűz, ami tisztességes dolog, csak optikailag unalmas. Ezért kénytelenek voltunk szétnézni, hátha találunk nála bevállalósabbakat. Sikerült. Egyetlen videó erejéig viszont emlékezzünk meg a klasszikus Gaálról.

Jackie Guerrido

Jackie Guerrido évek óta dolgozik az Egyesült Államok spanyol nyelvű médiumaiban, most éppen a Univision alkalmazza (korábban például rádiózott). A Primer Impacto (első benyomás) című délutáni hírműsorban számol be az időjárásról, kihívó, de nem villantós ruhában.

Sexy Anja

A németeknek Sexy Anja jutott, aki a wetterschnecken.de-n tájékoztatja az érdeklődőket frontokról, csapadékról, aktuális várható nappali középhőmérsékletekről. Néha hozzáfűz huncut kommentárokat, de igazából a köszöntés a legkedvesebb – az alábbi képre kattintva megtekinthető a szombati előrejelzés, amely "helló, édeseimmel"  indul. És hát dögös, na.

Petroula Kwstidou

Görögország válasza a kérdésre Petroula Kwstidou (illetve egy fekete kesztyűs kéz, amely néha asszisztál neki). Az atmoszférikus körülmények iránti lelkesedését némileg túlzásnak érezzük, de mint a kommentekből kiderül, a görög pasik többségének tetszik a produkciója. Itt össze is szedték a húsz legjobbb jelenetét, ha a bikini nem győzné meg.

KTLA: vendégmodellek

A KTLA hírcsatorna idén Valentin-napon lepte meg a nézőket azzal, hogy két fehérneműs modellt terelt be a reggeli időjárás-jelentésbe. A hölgyek szakmailag kevéssé tűntek felkészültnek, és különösebb agytevékenység sem rítt le róluk, de nem is ez a kérdés. Elég dögösek?

Hot4Cast

Az amerikai Hot4Cast már egy fizetős vállalkozás, de az alábbi, demójellegű videó egész jól bemutatja, hová lehet még fokozni az időjárás-jelentés közbeni vetkőzést. Így azért tényleg nehéz odafigyelni. Sajnos az oldal most épp nem fogad új regisztrálókat, úgyhogy marad ez.

Ismeretlen japán lány

És íme a valószínűleg legkeményebb változat: egy kedvesnek és szendének tűnő japán kisasszony időjárást próbál jelenteni, de aztán inkább letorkoz néhány fiatalembert, akik szembeszökő élményekkel próbálják eltántorítani hivatása gyakorlásától. Ha önt ez felháborítja, rá se nézzen, csak görgessen le a szavazásig.

Szóval?

Az elmúlt hét tapasztalatai alapján nem remélhetjük, hogy Gaál Noémi

Melyikükre fanyalodna?

mindörökké kihívó ruhában fog időjárást jelenteni, tehát dőben keresnünk kell valakit, aki pótolhatja. De melyikük lehet az? A távolságtartón gömbölyű Jackie? A cukin szexi német Anja? A rezzenéstelenül mosolygó japán pornóslány? Vagy a profi stáb, akiknek már van gyakorlata? Az ne zavarja, hogy mindannyian csak a helyi időjárást jelentik: mind tudjuk, hogy a magyar változatot sem azért nézik.