Michael Niccole szinte az egész családot megműtötte már, miért pont két adoptált lánya lett volna kivétel. Charm Niccole10 évesen megelégelte kiálló köldökét, és az apja gyorsan meg is oldotta a kérdést, testvére pedig 18. születésnapjára kapott két új mellet. Természetesen a kedves papa adja be a botoxinjekciókat is, és ha kell, orrot is operál.

Már korábban is írtunk olyan szülőkről, akiknek semmi kifogása nincs az ellen, hogy gyermekük valamilyen plasztikai beavatkozásnak vesse alá magát, sőt, van, aki maga adja be a botoxot lányának. Persze a mellnagyobbítással teljesen más a helyzet, jó, ha a kedves papa történetesen plasztikai sebész, akkor ez is megoldható – derült ki az ABC 20/20 című műsorából. A pénteki adásban megszólal egy kaliforniai orvos is, aki lányát egy pár új mellel lepte meg 18. születésnapja alkalmából. „A barátnőimmel ellentétben nekem nem voltak nagy melleim, és ez persze kihatott az önbizalmamra” – nyilatkozta a most 23 éves Brittani Niccole, aki természetesen nagyon örült a szokatlan ajándéknak, sőt, állítása szerint az volt élete legjobb napja, amikor apja megműtötte. Ja, azóta már az orrát is megcsináltatta.

Hasonlóan elégedett Brittani Niccole testvére, Charm is, aki tízévesen feküdt kés alá, mert nem tetszett neki kidudorodó köldöke. Az apa, Michael Niccole szerint semmi rossz nincs abban, hogy hozzá járnak megszépülni családtagjai, a férfi ugyanis nemcsak két adoptált lányát vette kezelésbe, hanem fiai, felesége és apja is volt már a páciense. Niccole saját bevallása szerint nem érzi magát kényelmetlenül, amikor egy rokont műt. Hozzátette, a családtagoknak is jó, hiszen egy hozzátartozó bizonyára jobban ügyel arra, hogy minden rendben menjen.  A férfi egyébként rendszeresen botoxozza gyermekeit. „Nem változtatom meg a külsejüket, csak szeretnék megőrizni a szépségüket, nem akarnak megöregedni” – tette hozzá Niccole, aki Charmnak a hónaljába injekcióz az anyagból, hogy ne izzadjon.

Az Egyesült Államokban egyébként egyre több fiatal jár plasztikai sebészhez, sokan így próbálják meg kivédeni azt, hogy külsejük miatt kigúnyolják őket társaik. „Nagyon alapos indok kell ahhoz, hogy valaki kés alá feküdjön. Ha kockázatelemzést végzünk, akkor egyértelműen nem éri meg plasztikai sebészhez fordulni a csúfolódás kivédése miatt” – nyilatkozta dr. Ned Hallowell gyerekpszichológus. „Ez olyan, mintha egy színes bőrű ember elmenne az orvosához, és azt mondaná, hogy szeretne egy más bőrszínt, mert elege van a rasszizmusból. A probléma forrása valójában nem az illető orra, hanem a gúnyolódás, a terror maga” – véli a szakember.

Az ABC 20/20 című műsorában nyilatkozó Marie Czenko szerint a mellműtéttel mindenképpen érdemes várni, és ugyanezen a véleményen van dr. Jósvai József, a Szent Imre Kórház főorvosa is. Mint a Velvetnek korábban elmondta, fontos, hogy az emlők növekedése mindenképpen fejeződjön be, ami azt jelenti, hogy méretük már egy éve nem változott semmit. Ha ez a feltétel már teljesül a páciens 16. életévében, természetesen nem kell megvárni a nagykorúságot. Amennyiben a mellaszimmetria mértéke eléri a 30 százalékot, a TB egyébként támogatja a műtéti díjat, az implantátumok finanszírozását pedig kérvényezni kell, és a döntést az OEP emlőbizottsága hozza meg.