A 22 éves kolumbiai modellt, Karen del Castillót választották a legszebb fenék tulajdonosának a chilei Miss Reef szépségversenyen. A modell a győzelem után azt mondta, rengeteget kondizott, hogy ilyen alfele legyen.

Karen del Costellót, egy 22 éves kolumbiai modellt választottak meg idén a Reef Footwear márka fenekének - számolt be a hírről a manna.ro. A legszexibb fenék verseny egyik fordulóját február 25-én rendezték meg a chilei Viña del Marban, ahol a zsűrinek 13 döntős közül kellett kiválasztania a győztest. A hatos számú Karen del Costelló egyúttal megkapta a legtökéletesebb fenék címet is.

Sokat dolgozott érte

"Nagyon boldog vagyok, de el kell ismernem, hogy sokat dolgoztam a konditeremben, hogy ilyen fenekem legyen, amire annyira büszke vagyok" - nyilatkozta a győztes, miután átvette a díjat az előző szépségkirálynőtől, Sabrina Sozától.

A modell a címmel kétezer dollár készpénzt - a második helyezett nyolcszáz, a harmadik pedig négyszáz dollárt -, és egy ezer dolláros, a márka üzleteiben beváltható vásárlási utalványt kapott, illetve lehetősége nyílt arra, hogy szerepeljen a Reef jövő évi naptárjában, és természetesen a promóciós anyagokhoz is felhasználják - írja a Terra Chile. Ja, persze még ott lesz a nemzetközi verseny is - micsoda megtiszteltetés ez, na. De vajon jobb feneke van, mint Fresh Wikinek?