A Travelodge szállodalánc felmérést készített a felnőttek és a plüssállatok kapcsolatáról abból az apropóból, hogy 75.000 darab, a hotelben hagyott plüssmacit akartak visszaszolgáltatni a tulajdonosoknak. Hatezer embert kérdeztek meg a plüssállatokról, kiderült, hogy számos felnőtt férfi viszi magával üzleti útra plüssállatát: ha átölelik, könnyebben tudnak aludni.

A brit férfiak és nők meglepően nagy hányada hál együtt a plüssmackójával – legalábbis ahhoz képest, amennyit az ember gondolna. Állítólag azért, mert a plüssállat jelenléte az ágyban megnyugtatja őket, és segít a pihentető alvásban – derül ki a Travelodge hotellánc felméréséből.

A megkérdezett férfiak negyede alszik a plüssállatával

A hotellánc összesen hatezer embert kérdezett meg a plüssállatokról, ugyanis a 452 hotelben összesen 75.000 macit hagytak ott a vendégek. Amikor próbálták a tulajdonosokat és a macikat újból összehozni, kiderült, hogy rengeteg macinak nem gyerek a gazdája, hanem felnőtt férfi és nő, ez adta az apropót a felmérés elkészítéséhez.

A megkérdezett férfiak negyede állítja, hogy a plüssmackójával alszik akkor, amikor üzleti úton van. Távol vannak az otthonuktól, és ha átölelik a macit, az segít elaludni. A válaszadó házas férfiak 14%-a elrejti a macit, ha a barátok vagy rokonok érkeznek hozzájuk látogatóba. Az egyedülálló férfiak tizede pedig barátnőpótléknak viszi magával üzleti útra a macit.

A férfiak 15%-a, a nők 10%-a ismerte be, hogy a  legintimebb titkaikat a plüssmackóval osztják meg. A felmérésben résztvevők átlag életkora 27 év, a kutatásból kiindulva a brit felnőtt lakosság 35%-ának lehet otthon plüssmackója. Azontúl, hogy a szőrös izék a gyerekkort idézik, és segítenek a pihentető alvásban, meg kell említenünk, hogy vannak, akik egészen intim dolgokat művelnek a plüssállatokkal. (Egy sikamlós jelenetet itt tekinthet meg.)

Van aki baszómackónak használja a plüssállatát

"Magammal viszem Micimackót, és az orrához dörzsölöm a puncimat, olyan, mintha nyalna!" - írja egy nő a mymasturbation.com oldalon, és nincs ezzel egyedül. Több nő is a plüssállatok gomb orrára esküszik, és olyan is van, aki direkt rezgő teddymacit tart csak azért, hogy fáradt ujjait azzal helyettesítse. Olyan lány is akad, aki hatéves kora óta dörzsölgeti magát a plüssmacijához, állítása szerint elképesztő orgazmust él át. Arra is akad példa, hogy guminőt készítettek plüssből, azoknak a férfiaknak, akik kamaszkorukban a teddymacit disznózták össze.