Akár egy év börtönt is kaphat az a flordiai férfi, aki egy bradentoni fedett nyomozónak ajánlott fel 15 dollárt, hogy megszagolhassa a nemi szervét.

A floridai Bradentonban még február 23-án letartóztattak egy 51 éves férfit, Adrian Baltierrát üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt, amiért a floridai törvények értelmében akár egy év börtönt és ezer dollár (kb. 215 ezer forint) pénzbüntetést is kaphat.

A helyszín:


Nagyobb térképre váltás

A férfi ügye viszont elég abszurd, derül ki a Smoking Gunra feltöltött jegyzőkönyvből, mert az 51 éves férfi egy fedett ügynök extrém szolgáltatásait akarta igénybe venni a jelentés szerint, egészen pontosan azt, hogy megszagolhassa a nemi szervét.

“A fent említett időpontban a bradentoni rendőrség egy, a prostitúció felszámolására indított műveletet hajtott végre. Ebből az alkalomból ... fedett ügynökként tevékenykedett, magát prostituáltnak kiadva a 23. sugárút és a 13. utca sarkán, egy olyan helyen, ami prostituáltak ismert tartózkodási helye. Itt közelítette meg a vádlott a fedett ügynököt, és beszédbe elegyedtek. A beszélgetés alatt egyezséget kötöttek, hogy a vádlott 15 dollár ellenében “puncit szagolhat”. Ekkor értesítették a bevetési egységet, hogy a fedett ügynök üzletet kötött. A bevetési egység kiérkezett a helyszínre, és letartóztatták a vádlottat” - áll a rendőrségi jelentésben.

A férfit ezután a rendőrségre szállították, ahol az estét előzetesben töltötte, majd másnap szabadon engedték. A tárgyalása a héten kezdődik.

A Smoking Gun megjegyezte azt is, hogy nem ez volt az első eset, hogy valaki bajba került a nemi szervek illata miatt. Két évvel ezelőtt egy nyugat-virginiai nő 90 nap börtönt kapott azután, hogy két férfit késsel fenyegetett meg, hogy kényeztessék orálisan, különben elvágja a torkukat.

A dolgok azután fajultak el, hogy a két férfi közül az egyik elutasította a nő követelését, a másik viszont belement, de amikor megérezte a nő nemi szervének a szagát, akkor azonnal megálvoztatta az elképzeléseit. A nő ekkor rántott kést, és kezdett fenyegetőzni.