A két férfi és egyikük felesége mindenáron ki szerette volna próbálni az állatszexet. A tárgyban feladott hirdetésükre azonban egy nyomozó jelentkezett, aki röptében le is tartóztatta a perverz triót.

Állatkínzásra való előkészülettel vádolják azt a két férfit és egy nőt, akik a Craigslist nevű portálon kerestek magunknak szexpartnert – egy kutyát. Az Azfamily.com információi szerint a hétfőn letartóztatott trió női tagja, a harmincnégy éves Sarah Dae Walker közösült volna a jószággal, míg férje, Shane Walker, és a házibarát szerepét is betöltő közös barátjuk, Robert Auckner nézte volna az aktust.

A perverz társaság előkészületeire úgy derült fény, hogy a hirdetésükre egy inkognitóban lévő nyomozó jelentkezett, aki egy golden retriever keverék kant ajánlott fel a triónak. Kéthetes levelezés után – amely során a kutya tulajdonosának is felajánlották, hogy ha óhajt, részt vehet az aktusban – végre összehozták a személyes találkozót, a nyomozó pedig az előkészületek során felfedte magát, és azonnal le is tartóztatta a hármast.

A társaság vallomásából kiderült, hogy a házaspár kapcsolata úgy egy hónapja tart a harmincéves Aucknerrel, és közös együttléteik során az asszony folyamatosan arról beszélt, hogy mennyire szívesen kipróbálná a szexet egy kutyával, a két férfi pedig úgy döntött, hogy teljesíti a kívánságát. A trió jelenleg szabadlábon védekezik, lakhelyelhagyási tilalom terhe mellett.

Az esetet vizsgázó Joe Arpaio seriff egyértelműen az apróhirdetésnek helyt adó Craigslist portált hibáztatja: szerinte annak üzemeltetői nem tesznek semmit a hasonló hirdetések kiszűrésére. A Craigslist nem először áll a támadások kereszttüzében: az erotikus hirdetéseket tartalmazó szekciójukat korábban be is kényszerültek zárni, mert szinte kizárólag prostituáltak használták.