Caroline Kingsey sok ideig Carl Kinsey volt, hat évig házasságban is élt, de amikor annak vége lett, új életet akart kezdeni, lehetőleg már nőként. Azóta sokkal boldogabb, hamarosan kés alá fekszik, hogy eltávolítsák a péniszét.

A 43 éves Caroline Kinsey gyerekkorától kezdve viselte a Carl Kinsey nevet, mert bár hermafrodita volt, a női vonásait könnyebb volt elrejteni. Hat évig tartó házassága vége után azonban rájött, hogy mégis boldogabb lesz az élete nőként, ezért elkezdte használni a Caroline nevet, és azóta női ruhákat hord, írja a Small World.

A brit Kinsey jelenleg férfi nemi szerve eltávolítását tervezi, és férjre vágyik. “Teljes csődtömeg voltam férfiként, és amikor véget ért a házasságom, tiszta lappal akartam kezdeni. Egyszer csak elkezdtem nőként élni, és sokkal boldogabb lettem. Óriási küzdelem volt eljutni odáig, ahol most tartok, és még mindig messze az út vége. Kés alá fekszek, és hormontablettákat szedek, hogy teljesen nővé változzak” - mondta az egykori férfi.

Caroline Kinsey történetével bátorítani akarja az embereket, hogy legyenek elfogadóbbak a szexuális rendellenességekkel szemben, mivel csak az Egyesült Királyságban 30000 embert érint ez a probléma, amit ráadásul az orvosok sem mindig kezelnek jól. Őt például teljesen önhatalmúlag neveltették fiúnak, mert túl nehéz lett volna lányként álcázni a péniszét, és a szüleinek is azt tanácsolták, titkolják el mindenki előtt a dolgot.

Az sem könnyítette meg a dolgát, hogy miután vér szerinti szülei egy nap egyszerűen otthon hagyták őt testvérével, nevelőszülőkhöz került.

Hermafroditizmus

Egy hermafrodita (hímnős, kétivarú, biszexuális, kétnemű) élőlény fel van ruházva mind a hím, mind a női nemi szervekkel és mindkét fajta ivarsejt előállítására képes. Az emberi hermafroditák kizárólag XX/XY kiméraként alakulnak ki. A több mint két ivarsejtből fejlődő kimérák lehetnek olyan élőlények, amikben mindkét nem minden jellemző tulajdonsága (elsődleges és másodlagos nemi szervek és jellegek) egyformán megjelennek.

Forrás: Wikipedia.hu

“Mindig éreztem, hogy más vagyok mint a többiek, de nem tudtam miért. Mindig nagyon nőies hangom maradt, de mivel senki nem mondta miért, nem értettem. Nem tudtam beilleszkedni az iskolában, a fiúktól gúnyneveket kaptam, a lányok pedig furának tartottak, ezért nem jöttek a közelembe” - mesélt gyerekkoráról Kinsey.