Mike Stone, egy 19 éves minnesotai diák hiába hívta partnerül az osztálytársnőit a szalagavatóra, senki sem akart vele menni. Végül írt több mint 600 pornószínésznőnek, hogy valaki menjen el vele. Talált is egy jelentkezőt, de a pornóst kitiltotta az iskola. A srác megpróbálja becsempészni a bálra.

A minnesotai Oakdale-ben található középiskoláknak semmi sem elég jó. Az egyik környékbeli iskolában tanuló 19 éves Mike Stone a szokásoknak megfelelően elkezdte felkérni az iskolatársait, hogy valaki legyen a partnere a szalagavatón, de senki sem akart elmenni a bálba a fiúval - írja Daily Mail.

Stone nem keseredett el, hanem úgy döntött, Twitteren fog elhívni egy pornószínésznőt. Mostanában nagy divat lett, hogy katonák hírességeket hívnak el Twitteren, Youtube-on báli partnernek. Mila Kunis, Justin Timberlake és Miley Cyrus is volt már így bálban, innen szedhette Stone az ötletét, hogy ő akkor egy pornószínésznőt hív majd a szalagavatójára.

“Arra gondoltam, hogy csinálok valami újat. Úgy voltam vele, hogy hátha bejön a dolog. Szerintem nagyon cukik a pornószínésznők, és azt szerettem volna, ha egyikük jött volna velem a bálba” - mondta a fiú a Daily Dotnak.

A fiú elég kitartó volt, több mint 600 színésznőnek küldött üzenetet. Végül Megan Piper azt mondta, hajlandó elmenni, ha a fiú fizeti a repülőjegyét. Stone el is kezdett összegyűjteni az ismerősei segítségével 400 dollárt, kb. 90 ezer forintot, hogy a pornós átrepüljön Los Angelesből Oakdale-be. Az iskolafelügyelet viszont itt keresztülhúzta Stone számításait. Arra hivatkozva, hogy a pornós megjelenése a bálon minden bizonnyal szembe menne a báli hagyományokkal és az iskolai szokásokkal, kitiltották Pipert a bálról még azelőtt, hogy bármi botrányosat csinált volna.

Stone tényleg elszánt, azt mondja, ha összeszedi a repülőjegyre a pénzt, akkor ha máshogy nem, hát becsempészi a pornóst a bálba. “Az egyik tanár az iskolámból biztonsági őrként dolgozik. Azt mondta, ha egy másik iskolából szerzek bálpartnert vagy ilyesmi, akkor segít nekem majd ingyen bejuttatni” - mondta Stone.

Pornóoldal hozza össze a tiltott randit

A fiú sztorija közben az egyik legnépszerűbb sztori lett Twitteren, be is indult a szokásos gépezet. Az egyik legnagyobb internetes pornóoldal, a Pornhub például már meg is oldotta a fiú baját.

“Ideje valóra váltani Mike álmait! Mi kifizetjük Megan repülőjegyét meg a limobérlést, a vendéglőt és a hotelszobát is! Mindent a Pornhub áll!” - írta a pornóoldal Twitteren. Stone pedig természetesen boldogan beleegyezett a dologba.

A pornószínésznő oldalán pedig (vigyázat, felnőtt tartalom) arról beszélnek, hogy micsoda diszkrimináció, hogy meg akarják tiltani, hogy elmehessen a bálra. Piper persze nem olyan lelkes, mert az iskola megfenyegette, hogy letartóztatják, ha megjelenik Oakdale-ben, amit értelemszerűen nem szeretne, de valószínűleg az iskola is meg fog törni a népakarat előtt. Egy minnesotai befektető azt is felajánlotta, hogy fizet egy ügyvédet Stone-nak, és pereljék be az iskolát diszkrimináció miatt.

Közben Stone története meghatározza a Twittert, rengeteg üzenetet írnak a témában, Stone már rádióban is szerepelt, sőt elkezdődött a mémesítése is.

Az egész sztori egyébként némileg hasonlít a Szüzet szüntess című filmre, amiben szintén egy pornószínésznőt visz a főszereplő a szalagavatóra. A különbség csak annyi, hogy a filmben a kalamajkát az okozza, hogy a pornószínésznő sokáig titkolni akarja munkáját fiatal partnere előtt, míg a valóságban nyílt lapokkal játszanak.