Egy ukrán lány 18. születésnapja alkalmából szervezett bulit, amire talán kicsit túl sok ismerősét hívta meg. A kellemes baráti iszogatásnak induló eseményből másodpercek alatt tömegverekedés alakult ki, több fronttal, minden elképzelhető párosításban.

Egy közösségi rendezvény bármilyen formájában szinte garantálja az igazi verekedést, ha nem kevés alkohol kerül a közelbe. Ezek után nem is nehéz kimatekozni, mibe torkollt az az ukrán buli, amelyen egy lány 18. születésnapját ünnepelte a csupa jókedvű fiatalból álló társaság. Szerencsére az esetet a szórakozóhely biztonsági kamerája is megörökítette.

A születésnapi balhé amúgy az emancipáció jegyében telt, ugyanis a nemek minden elképzelhető kombinációjában történt pár ütésváltás, még a létszámfölényes helyzetekben sem hagytak saller nélkül senkit csak azért, mert a gyengébbik nemhez tartozik. A videó kiemelkedő szereplője viszont az egyik világos felsőt viselő férfi, aki gyakorlatilag csak nőket támadott meg az étterem vendégei közül, akármennyire is próbálja lefogni őt a videó elején aggódó arccal berohanó sötét ruhás házigazda. Sajnos a végkimenetel nem ismert, de a lány később biztos könnyes szemekkel fogja mesélni, micsoda világraszóló buli jött össze a 18. szülinapjára.

Az internet egyébként tele van a legváltozatosabb helyzetben tömegesen egymásnak eső szlávokkal, Oroszországból érkezett az internet valószínűleg legletaglózóbb tévés szereplése is. Ezen az látható, ahogy a helyi Mónika show-ban durvul be két menyasszony, hogy aztán a közönség és a biztonsági őrök bevonásával módszeresen lerombolják a teljes díszletet.