Stephan Arceneaux unokaöccsével nézte otthon az egyik népszerű pankrációgálát. Az egyik fogást egymáson is kipróbálták, a huszonnégy éves férfi belehalt.

A World Wrestling Entertainment (WWE) nevű pankráció-liga nem véletlenül hívja fel a figyelmet arra, hogy a pankrátorok fogásait véletlenül se próbálja ki senki otthon, mert veszélyes lehet. Egy louisianai férfi ugyanis megfulladt, amikor nála tíz évvel fiatalabb unokaöccsével együtt megpróbálták reprodukálni a tévében látottakat – olvasható a Daily Mail honlapján.

A százkilós, huszonnégy éves Stephan Arceneaux a tizennégy éves és nem egészen ötven kilós unokaöccsével és néhány barátjukkal együtt nézte otthonában a Wrestlemania 28 nevű népszerű pankrációgálát. Természetesen nem bírták ki, hogy néhány fogást ki ne próbáljanak egymáson, az egyik mozdulatsornak pedig tragikus vége lett. A tizennégy éves fiú a képernyőn látott fojtófogást próbálta meg reprodukálni unokabátyján, amitől a férfi nem kapott levegőt. Acreneaux hiába jelzett a fiúnak, hogy engedje el, az saját vallomása szerint harminc-negyven másodpercig fojtófogásban tartotta a nála sokkal nagyobb darab férfit.

A társaság csak akkor vette észre, hogy baj van, amikor a fiú elengedte unokabátyját. Miután látták, hogy Arceneaux nem lélegzik, azonnal hívták a mentőket, miközben egyikük megpróbálta újraéleszteni, a férfin azonban nem lehetett segíteni. A Daily Mail információi szerint az Arceneaux halálát okozó fiú ellen egyelőre nem emeltek vádat.