Zeddie Little-nek hívják azt a 25 éves férfit, aki elment egy futóversenyre, amit nem nyert meg, de lefényképezték, és egyből híres lett. Az internetes történelembe nevetségesen jóképű srácként vonult be, mert miközben mindenki izzadtan, hülye képeket vágva futot a mezőnyben, Zeddie úgy tette ezt, mintha most jött volna egy fogkrémreklámból.

“Statiszta egy filmben, megnyeri az Oscart”, “Belemosolyog a kamerába, terhes lesz a fotót készítő lány”, “Elmegy kocogni, követi az egész város”. Ilyen, és ehhez hasonló szövegeket írnak az internet legújabb sztárja, a nevetségesen jóképű srác fényképe köré.

A kép egy futóversenyen készült, ahol mindenki elég csapzottan nézett ki,  kivéve a legújabb mém főszereplőjét, aki olyan volt a fotón, mintha most lépett volna ki a Baywatchból vagy egy fogkrémreklámból.


See more on Know Your Meme

Nagyon gyorsan elterjedt a képe, még internetes mércével mérve is. A fotó egy százképes galériában jelent meg először Flickren március 31-én. A képek a futóversenyről készültek, és a feltöltő már ekkor nevetségesen jóképű srácnak nevezte a kép főszereplőjét. Néhány napot kellett várni, hogy április 3-án megjelenjen Redditen is a kép, és innentől kezdve töretlen az út felfele.

A fotó egy charlestoni futóversenyen készült, a helyi újság meg is szólaltatta a kép készítőjét, Will Kinget, aki elmondta, hogy a képet a feltöltés után néhány órával már több mint háromszázezren látták. A fotón pedig a charlestoni Zeddie Little szerepel, aki már New Yorkban lakik, de március végén hazalátogatott a futóversenyre.

A kép főszereplőjét viszont egyelőre nem sikerült megszólaltatnia senkinek. Több lap is próbálkozott vele, de a 25 éves kommunikáció szakon végzett Zeddie egyelőre senkinek sem akart interjút adni.

A sok különböző mém között ő lett az az ember, aki csinál valami teljesen hétköznapit, és hihetetlen sikereket ér el. Mint ahogyan a futóversenyen is történt, ahol ugyan nem nyert, de tökéletesen nézett ki a megfelelő pillanatban. Az apját, Jack Little-t sikerült megszólaltatni, aki elmondta, hogy a fia beszélt vele, amikor megtudta, hogy elterjed a képe.

“Apa, nem fogod elhinni! Kérdeztem, hogy mit? Híres lettem az interneten!” - idézte fel az apa a fiával folytatott párbeszédet.

“Nagyon örülök neki! Úgy értem, mindig nagyon csöndes volt, lelkiismeretes, és sosem akart a figyelem középpontjában lenni, de azt hiszem, nagyon megérdemli a figyelmet” - mondta az apa a fiáról.

Zeddie korábban a charlestoni EVO pizzeriában dolgozott az iskola mellett. Nemrég azért költözött New Yorkba, hogy a szakmájában helyezkedjen el. A hírek szerint egy koncertszervező cégnél sikerült megcsípnie egy PR-os munkát.

A kép, és a készítés körülményei nagyon hasonlítanak az Így jártam anyátokkal sorozat egyik részére, amiben a sorozatban mindig nagyon jól öltözött és jóképű Neil Patrick Harris karakteréről akarnak olyan képet készíteni, amin nem néz ki jól.

Természetesen ez lehetetlen, Barney Stinson mindig a kamerába néz, pont úgy, mint a nevetségesen jóképű srác, akit a tudtán kívül lefotóztak futás közben, mégis tökéletesen néz ki.