Szerencsétlen drogdíler annyira berezelt a lebukása miatt, hogy összepisálta magát a rendőrségen. Pedig "csak" annyi volt a bűne, hogy kokaint és heroint kötözött a farkához. 89 zacskóval.

Fantáziadús helyet talált egy amerikai díler arra, hogy elrejtse a nála lévő kábítószert a hatóság szeme elől. A pennsylvaniai Folcroft rendőrségére bekerült 23 éves Ray Woodsot egy rutinellenőrzés során meszelték le a rendőrök. Marihuánát találtak a kocsijában, így nekiestek az alaposabb átkutatásába.

Hamar észrevették, hogy ágyéktájon nagyon dudorodik a férfi gatyája. Beültették a rendőrautóba, bevitték az őrsre, és a rendőrségen elkezdték megvizsgálni a pénisze környékét. Azt találták, hogy a férfi odaragasztott 89 zacskónyi kokaint és heroint. A felfedezés után szabadult csak el a pokol.

"Megpróbáltam leszedni - nyilatkozta Christopher Eisemann tizedes a Philly.com helyi hírportáljának. - Szerencsétlenségemre, és nem tudom, az idegességtől történt-e vagy sem, de elkezdett össze-vissza vizelni". A rendőrök ezen a ponton már csak nevetni tudtak kínjukban, hisz hosszú szolgálatuk során ilyet még nem láttak.

"14 évem alatt láttam már [drogot] a nadrágjukban, a seggükben, de sohasem láttam még a péniszükhöz kötözve" - hüledezett Eisemann. Szerinte nemes egyszerűséggel abban reménykedett a drogfutár, hogy a rendőrök nem néznek majd be az alsógatyájába.