A szabadidejében dominaként is dolgozó, huszonegy éves, angol lány változatos pózokban szexelt fenekelés helyett az egyik kliensével, majd később azt hazudta, hogy megerőszakolták. Egy év, két hónap letöltendőt kapott.

Egy év, két hónap letöltendő börtönbüntetést kapott az az angol lány, aki korábban azt hazudta a rendőrségnek, hogy megerőszakolták – írja a Sun. Az angliai Kent megyében élő, egyébként eladóként dolgozó, huszonegy éves Kirsty Showden szabadidejében dominaként fogadta a klienseit, és egy internetes hirdetés útján találkozott Andrew Boarerrel is, akivel viszont az előre megbeszélt fenekelős-kikötözős játékokon túlesve nagyon gyorsan szexelni kezdett – méghozzá teljesen önként.

Showden, miután elhagyta Boarer lakását, azonnal a rendőrségre szaladt azzal, hogy őt megerőszakolták. A rendőröknek először azt vallotta, hogy egy negyvenes, magas, kopaszodó férfi támadt rá, amikor épp elhagyta az edzőtermet. Egy férfit, akire ráillett a leírás, le is tartóztattak, de nem sokkal később kiderült, hogy teljesen ártatlan. A rendőrség ezek után a Showdentől vett hüvelykenet DNS-mintáját elemezte, és így jutottak el Boarerhez, akit munkahelyéről, a munkatársai szeme láttára, bilincsben vittek el.

A férfi szerencséjére a rendőrség a nyomozás során képes volt bizonyítani ártatlanságát, mégpedig azzal, hogy a nővel folytatott levelezést, illetve az ominózus hirdetést meg tudta mutatni a nyomozóknak. Showdent a rendőrség megtévesztéséért ítélték letöltendő börtönbüntetésre, és a tárgyalás során a bíró külön kiemelte, hogy akciója 376 munkaórába és tizennégyezer fontba került a kenti rendőröknek. Utóbbi egyébként forintban számolva kicsivel több, mint ötmillió forint.