7 millióból szabatta át magát 62 évesen

2012.05.01. 09:13
A legtöbb ember a nyugdíjba vonulása után utazgat, unokázik, vagy hobbijának kezd el élni. Nem így tett Linda Owen, aki elhatározta, új nőt farag magából.

Az angol nyugdíjas 20.000 fontot (kb.7 millió forint) rakott félre, hogy abból átszabassa a testét - adta hírül a nem mindennapi hírt a Mirror.

A korábban tanárként dolgozó 62 éves asszony mindent kipróbált a gyomorgyűrűtől a fogfehérítésig. „Úgy néztem ki, mint egy ősz hajú nyugdíjas, most meg sokkal fiatalabbnak nézek ki. Amikor belenéztem a tükörbe, nem ismertem magamra. Olyan, mintha valaki mást láttam volna a tükörben. Az orvosom szerint a fogyástól nyertem még 15 évet, és ennyivel fiatalabbnak is nézek ki.”

Az elvált nő 35 éven át matematikát tanított középiskolásoknak. A stressz és a munka nagyon megviselte. 24-es méretet (európai 52-es méret) hordott, és már az út másik felére is nehezére esett átsétálni.

„Mindig úgy képzeltem, hogy a nyugdíjas éveimben világkörüli útra indulok, de amikor utoljára nyaraltam, és nem fértem bele a repülőgép ülésébe, akkor nagyon megalázottnak éreztem magam.” Ezért 2008-ban berakatott magának egy gyomorgyűrűt, amiért 8000 fontot ( 2,8 millió forintot) fizetett.

„Minden diétát kipróbáltam, de a kilók mindig visszajöttek. Faltam a szalonnás szendvicset, a curryt és a hamburgert. De a műtét után leolvadtak rólam a kilók. A sikereken felbuzdulva Owen újabb műtétekre szánta el magát.

„Túl sok bőr maradt rajtam a fogyás után, így azt is megoperáltattam. Felvarrattam a ráncaimat, és fogfehérítést kértem, na meg kozmetikai tetoválást. Az egész együtt 11,650 fontomba (4 millió forint) került.”

Linda Owen mostanra már 16-os méretűre (44-es) fogyott, és nagyon boldog. Az arcplasztika után belenéztem a tükörbe, és elborzadtam. Úgy néztem ki, mint egy bokszoló. Az arcomon mindenhol varrások voltak. De amikor felszívódtak a zúzódások, akkor úgy éreztem, fantasztikus lett az eredmény.

„Amikor elmegyek az egykori diákjaim mellett, meg sem ismernek, pedig évekig tanítottam őket. Sokkal több az energiám, mint valaha, és boldog vagyok, hogy nyugdíjba mentem” - vallotta a teljesen kicserélődött angol asszony.

Voltak már hasonló esetek, egy amerikai menyasszony például a nászútja helyett feküdt kés alá.