Egy utahi nő tamponért indult vasárnap egy kisboltba, ahol sérült vagy félreküldött árut kínálnak, otthon vette csak észre, hogy a dobozban az egészségügyi kellékek helyett kokainos zacskók lapulnak.

Amikor Cindy Davidson kinyitotta a tampondobozt, meglepve tapasztalta, hogy az applikátorral ellátott tamponok helyett applikátorral ellátott kokainhoz jutott - osztotta meg a hihetetlen sztorit a Smoking Gun portál.  A rendőrök azt gyanítják, a tamponos dobozok azt a célt szolgálták, hogy a drogot az Egyesült Államokba csempésszék.

A 39 éves kétgyerekes anya bevitte a szokatlan árut a rendőrségre, ahol bevizsgálták a fehér port, és megállapították, hogy kokain rejtőzik a dobozban. Davidson a tampont egy kis boltból szerezte be, amely sérült, vagy félreküldött árukat kínált. A Boots saját márkás tamponja nem is igen kapható az Egyesült Államokban, mert a cégnek Nagy-Britanniában vannak üzletei.

Miután leadta a rendőrségen a cuccot, Davidson Facebookon üzent ismerőseinek: Senki nem fogja elhinni, mi történt velem ma este. Vettem egy doboz tampont, ami kokainnal volt tele. A zsaruk egész éjjel ott voltak nálam. Megírom a részleteket majd. Teljesen kivagyok”

A megmaradt tamponokat eltávolították a boltból, és a rendőrség vizsgálja, honnan érkezett a szállítmány, illetve hogy a többi csomag tartalmaz-e a drogot.